TÜRSAB Genel Başkan Başdanışmanı Soner Bacaksız, TÜRSAB GAP BTK Başkanı İbrahim Halil Kılınç ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziantep Valisi Kemal Çeber’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

TÜRSAB’ın çalışmaları ve depremin bölge turizmine etkisi hakkında Vali Çeber’e bilgilendirme yapan TÜRSAB GAP BTK Başkanı İbrahim Halil Kılınç, şehri turizm anlamında kalkındırmak için her türlü çalışmaya katkı sunacaklarını belirtti.

Ziyaret konusunda gazetemize açıklamalarda bulunan Kılınç, “Gaziantep Valisi Kemal Çeber’e TÜRSAB Genel Başkan Başdanışmanı Soner Bacaksız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. TÜRSAB olarak deprem zamanında ve sonrasında yaptığımız çalışmalar hakkında bilgiler verdik. TÜRSAB GAP BTK olarak, bölge ve kent turizminin kalkınması, yerli-yabancı turistin gelmesi için yaptığımız ve yapacağımız her türlü desteği vermeye hazırız” ifadelerini kullandı.

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinden olumsuz etkilenen bölge ile Gaziantep turizminin toparlanmaya başladığını sözlerine ekleyen Kılınç, “Kurban Bayramı sonrasında toparlanma sürecine giren turizm GastroANTEP Kültür Yolu Festivali ile daha da iyi bir noktaya geldi. Festival sayesinde binlerce turist Gaziantep’e geldi. Bu şehrin otelinde konakladılar, yemeklerini bu şehrin lokantasından ve kebapçısından yediler. Tatlılarını bu şehrin tatlıcılılarından yediler. Dolayısıyla GastroANTEP Kültür Yolu Festivali birçok sektöre ilaç gibi geldi” açıklamasını yaptı.

Editör: Mehmet FENER