Survivor Hasan olarak da bilinen Hasan Yalnızoğlu'nun vefatı hem sanat dünyasında hem de magazin dünyasında büyük üzüntü yarattı. Dans kariyerinin yanı sıra dizilerde de rol alan Hasan Yalnızoğlu, Türk halkının sevdiği isimlerden biriydi. Ölüm haberinin ardından Survivor Hasan kimdir, nerelidir, kaç yaşındaydı? Ve neden öldüğüne dair soruşturma da hız kazandı...

HASAN YALNIZOĞLU ÖLDÜ MÜ, NEDEN ÖLDÜ?

Bilindiği üzere Hasan Yalnızoğlu bir süredir pankreas kanseriyle mücadele ediyordu. 7 yaşında bir kız babası olan ünlü adam, 50 yaşında Bakırköy Devlet Hastanesi'nde vefat etti.

SURVİVOR HASAN KİMDİR, ASLEN NERELİDİR, KAÇ YAŞINDAYDI?

Hasan Yalnızoğlu, 20 Ekim 1974'te Üsküdar'da doğdu. Aslen Rizeli olan ünlü isim, profesyonel dans kariyerine Anadolu Ateşi dans grubunda başladı ve Survivor yarışmasıyla adını duyurdu.

Survivor Ünlüler - Gönüllüler sezonunda ikinci olarak geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Hasan Yalnızoğlu, '50 Metrekare' ve 'Halka' gibi dizilerde de rol aldı. 2014 yılında kişisel gelişim kitabı Öğrenilmiş Duygular'ı yayımladı. Sahnede ve ekranda gösterdiği performanslarla halkın gönlünde yer edinen Yalnizoğlu, spor tutkusuyla pek çok kişiye ilham kaynağı oldu.

Kaynak: Haber Merkezi