00:44 ASAYİŞ

Evde çıkan yangında yatalak yaşlı adam öldü, eşi ağır yaralandı.

00:27 ASAYİŞ

otomobil, demir yüklü tırla çarpıştı. 3 kişinin hafif şekilde yaralandığı kazada, otomobil sürücüsünün 5.46 promil alkollü olduğu ve daha önce de ehliyetine el konulduğu belirlendi.

00:03 YAŞAM

22 Ekim 2024 günü yayımlanan resmi gazete’ de alınan kararların tüm detayları haberimizin devamında.

2 saat önce ASAYİŞ

70 yaşındaki Kamil Gezer, evinin banyosunda bıçaklanmış halde ölü bulundu.

2 saat önce GÜNCEL

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in öldüğünün açıklanmasının ardından elebaşının Pennsylvania'da bulunan çiftliğine gelenlerin sayısı artıyor.

2 saat önce SPOR

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray 25 puanla liderliğini sürdürürken, Beşiktaş sahasında 3 puana uzandı ve takibini sürdürdü. Fenerbahçe ise Samsunspor deplasmanında puan kaybı yaşadı.

2 saat önce DÜNYA

İsrail, 17 gündür yoğun saldırı ve kuşatma altında tuttuğu Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Beyt Lahya beldesinde sığındıkları barınma merkezlerinden zorla çıkardığı yüzlerce Filistinliyi, "silah tehdidiyle" göçe zorladı.

3 saat önce EĞİTİM

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), üniversitelerde zorunlu yabancı dil hazırlık sınıfını başarıyla tamamlayamayıp ilişiği kesilen öğrencilerin Türkçe öğretim yapan yükseköğretim programlarına yerleştirme başvuruları başladı.

3 saat önce ASAYİŞ

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin hazırlanan iddianamede, tutuklu şüpheliler anne Yüksel, ağabey Enes, amca Salim Güran ve komşuları Nevzat Bahtiyar hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi.

4 saat önce ASAYİŞ

3.5 Büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntının merkez üssü ve büyüklüğü açıklandı.