Gaziantep FK transfer sezonunun başlamasından bu yana sadece 2 transfer açıkladı. Bunun yanı sıra sözleşmesi biten bazı oyuncularla ise sözleşme uzatılmadı. Sözleşme uzatılmamasıyla birlikte, Gaziantep FK’nın boşalan mevkilere yeni transferler yapacağı tahmin ediliyor.

O İSİM GERİ DÖNDÜ

Deian Sorescu

Sağ kanat pozisyonunda da eksiklik yaşayan Gaziantep FK, ibreyi eski futbolcusuna çevirdi. Geçtiğimiz sezon Gaziantep FK’da kiralık olarak forma giyen 26 yaşındaki Deian Sorescu, Polonya 1. Lig ekiplerinden Raków Częstochowa’nın oyuncusu. Geçtiğimiz sezon Gaziantep FK’da kiralık olarka forma giyen Deian Sorescu, 16 maçta 4 gol ve 2 asistlik bir performans gösterdi. Kariyeri boyunca ise 269 maça çıkan Deian Sorescu, bu maçlarda 53 gol ve 47 asist yaptı.

O İSİM İSE KARAGÜMRÜK YOLCUSU

El Hadji Papy Mison Djilobodji

Bu sezon düştüğü 1.Lig’den tekrar Süper Lige yükselmek isteyen Karagümrük, Gaziantep FK’nın tecrübeli ismi El Hadji Papy Mison Djilobodji ile anlaşma vardığı öğrenildi. 35 yaşındaki tecrübeli savunmacı Djilobodji, 5 sezon mücadele ettiği Süper Ligde toplamda 176 maça çıkmıştı.

Kaynak: Mehmet Fener