Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularından Ryan Kent'in sözleşmesi karşılıklı mutabakatla feshedilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunulur." denildi. Peki  Ryan Kent gitti mi? Ryan Kent hangi takıma gitti?

RYAN KENT GİTTİ Mİ?

Fenerbahce, İngiliz futbolcu Ryan Kent ile yollarının ayrıldığını duyurdu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularından Ryan Kent'in sözleşmesi karşılıklı mutabakatla feshedilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunulur."

27 yaşındaki futbolcu, Fenerbahce'de 19 maçta forma giydi ve 1 gol, 1 asist kaydetti. Ryan Kent şu an için bir takım ile anlaşmadı.

RYAN KENT KİMDİR?

Ryan Kent (11 Kasım 1996 doğumlu), sol kanatta oynayan İngiliz profesyonel futbolcudur. Süper Lig ekiplerinden Fenerbahce'nin formasını giyiyor.

Liverpool akademisinde eğitim gören Kent, Coventry City'de kiralık olarak kaldıktan sonra Ocak 2016'da kulüpteki ilk maçına çıktı. 2016-17 sezonunu Barnsley'de kiralık olarak geçirdi ve kulübün Sezonun Genç Oyuncusu ödülünü kazandı. 2017 yılında Almanya'nın Freiburg takımında kiralık olarak oynadıktan sonra kiralık olarak Bristol City'ye geri döndü. Kent, 2018-19 sezonunda Rangers'da kiralık olarak PFA Yılın İskoç Genç Oyuncusu ödülünü kazandıktan sonra Eylül 2019'da İskoç kulübü Rangers ile kalıcı olarak sözleşme imzaladı.

Kendisi eski bir İngiltere milli takımı oyuncusudur ve ülkesini 18 yaş altı ve 20 yaş altı seviyelerinde temsil etmiştir.

Kaynak: Haber Merkezi