Süper Lig’in 9.haftasında temsilcimiz Gaziantep Futbol Kulübü deplasmanda Bellona Kayserispor ile karşı karşıya geliyor. Lig’de zor günler geçiren iki takımında bu mücadeleden 3 puan ile ayrılmak istiyor.  Ligde çıktığı 7 maçtan bir galibiyet, 2 beraberlik ile 4 mağlubiyetle ayrılan temsilcimiz Gaziantep FK, topladığı 5 puanla 16. sırada yer alıyor. Kırmızı-siyahlı ekibimiz ligdeki son 6 maçında galibiyet elde edemedi.

RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanacak maç saat 13.30'da başlayacak. Futbolseverler karşılaşmayı beIN SPORTS 2'den naklen takip edebilecek.

KAYSERİSPOR CEPHESİ

 Whats App Image 2024 09 15 At 18

Trendyol Süper Lig'in 9. hafta maçında Kayserispor kendi sahasında Gaziantep FK'yı ağırlıyor. Ev sahibi Kayserispor'da Beşiktaş maçı mağlubiyeti sonrasında Burak Yılmaz istifa etmişti. Bu istifadan sonra sarı kırmızılılarda teknik direktörlük koltuğuna Sinan Kaloğlu oturdu. Zorlu Başakşehir deplasmanında berabere kalan Kayserispor taraftarının desteğiyle bu maçta galip gelmek istiyor. Ligde şu ana kadar galibiyeti olmayan sarı kırmızılı ekip bu maçta galip gelip nefes almak istiyor. Sarı kırmızılılarda sakatlıkları bulunan Uzodimma ve Majid Hosseini forma giyemeyecek.

GAZİANTEP FK CEPHESİ

 Cic9614

Temsilcimiz  Gaziantep FK'da lige Bodrum FK galibiyetiyle başladı. Anca kırmızı siyahlı ekibimiz mücadeleden sonra galibiyet yüzü göremedi. Son olarak evinde oynadığı Beşiktaş maçında 1 puanı kapan Selçuk İnan'ın öğrencileri ligde çıktığı 8 haftada 1 galibiyet 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Bir haftayı bay geçen kırmızı siyahlı ekip düşme potasından uzaklaşmak istiyor.

DÜDÜK HALİL UMUT MELER’DE

 Halil Umut Meler 1

Süper Ligin 9. haftasında oynanacak olan Kayserispor - Gaziantep FK maçını hakem Halil Umut Meler yönetecek. TFF Merkez Hakem Kurulu tarafından 9’uncu hafta oynanacak olan müsabakalarda görev yapacak hakemler açıklandı. Kayserispor’un Gaziantep FK ile oymayacağı müsabakayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. İzmir bölgesi hakemi Halil Umut Meler’in yardımcılıklarını ESAT Sancaktar ve Gökhan Barcın yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak ise Ayberk Demirbaş görevlendirildi.

SELÇUK İNAN KULÜBEDE YOK

 Cic9875

Tahkim Kurulu, Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan'ın 1 maçlık cezasını onayarak erteleme talebini reddetti. Gaziantep FK, Beşiktaş maçından sonra Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun Selçuk İnan'a verdiği 1 maç men ve 29 bin 250 liralık cezaya itiraz etti. Cezayı onayan Tahkim Kurulu, erteleme talebine ise olumsuz cevap vermişti. Selçuki İnan, Kayserispor mücadelesinde yedek kulübesinde olamayacak ve mücadeleyi tribünden takip edecek.

GAZİANTEP FK’DA 3 EKSİK

 Cic9624

Bellona Kayserispor ise 4 beraberlik ve 3 yenilgi sonucunda kazandığı 4 puanla ligde 17. basamakta bulunuyor. Temsilcimiz Gaziantep FK'de sakatlıkları bulunan Eren Erdoğan, Bakata ve Stephen karşılaşmada forma giyemeyecek.

GAZİANTEP FK’DA YASTIK KEHANETİ DEVAM EDİYOR

 Ga Fz53 G W Y A A0Kh J

Temsilcimiz Gaziantep FK’da futbolcular deplasmanlara kollarının altına aldıkları yastıkla gitme kehaneti devam ediyor. Her deplasman maçı öncesi tesislerden yastıklarla ayrılan futbolcuların Kayserispor maçı için tesislerden ayrılırken yastıklarını yanlarından ayırmamaları dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: Mehmet Fener