Gaziantep Futbol Kulübü, transfer döneminde dengeli ve temkinli politikasına devam ederken, görüşmelerini ise hız kesmeden sürdürüyor. Özellikle son günlerde birçok isimle masaya oturan ve transferi bitimek için gün sayan Gaziantep FK’da taraftarlarda oldukça sabırsız…

SELÇUK İNAN DEVREDE

Cic5771

Gaziantep FK, Galatasaray’ın o yuncusunu kadrosuna katmak için elinden geleni yapıyor. Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan’ın da devreye girdiği transfer sürecinde Gaziantep fK transferi bir an önce bitirp o ismi renklerine bağlamak istiyor. Oyuncunun da Selçuk İnan ile çalışmaya sıcak baktığı iddia edildi.

GALATASARAY’DAN O İSİM GAZİANTEP FK’YA GELEBİLİR

Eyüp Aydın

Gaziantep FK, Galatasaray’dan o ismi renklerine bağlamak için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Transfer görüşmelerinde şimdiye kadar sadece 2 ismi açıklayan Gaziantep FK, Selçuk İnan’ın da devreye girdiği bu transferi bitirerek, Eyüp Aydın'ı kiralık oalrak kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

Çift ayaklı 19 yaşındaki genç yıldız Eyüp Aydın, merkez orta saha pozisyonunda oynuyor. Bayern Münih alt yapısında yetişen Eyüp Aydın, kariyeri boyunca 75 maça çıktı ve 4 gol 12 asistlik bir performans gösterdi.

Kaynak: Mehmet Fener