Süleyman Soylu'dan Cumhuriyet Gazetesine Tepki

Eski İçişleri Bakanı ve AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Cumhuriyet gazetesini sert ifadelerle eleştirdi. Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, gazetenin kendisine yönelik yıllardır süren iftiraları ve intikam arayışlarını kınayarak, dokunulmazlığının kaldırılması için TBMM’ye başvuracağını belirtti.

Soylu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Haysiyet celladı alçaklar… Yıllardır intikamınız ve iftiralarınız bitmedi… Cumhuriyet gazetesi! Baronluğumu ispat etmezseniz namertsiniz. Size yakında bir imkan daha vereceğim. Dokunulmazlığımın kalkması için TBMM’ye müracaat edeceğim."

Suleyman Soylu Dokunulmazlik

Soylu'dan Sert Açıklamalar

Süleyman Soylu, son dönemde adının karıştığı suç örgütü davalarına ve haberlerine ilişkin yaptığı açıklamada, suçlamaları kesin bir dille reddetti ve Cumhuriyet gazetesine yönelik sert eleştirilerini sürdürdü. Soylu, gazetenin kendisine karşı sürekli olarak bir karalama kampanyası yürüttüğünü iddia ederek, "Özgür Özel ile dirsek temasında olup, beni dokunulmazlıkla tehdit edenler, elinizde ne belge varsa ortaya koymazsanız şerefsizsiniz… Fetöcüler, PKK’lılar, uyuşturucu tüccarları, suç çeteleri, Soros’un çocukları siz de gelin. Allah büyüktür ve adildir…" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sosyal Medya