AK Parti Gaziantep’te temayül heyecanı. AK Parti Nizip, Karkamış ve Yavuzeli ilçe başkanları için temayül yoklaması yapılıyor.

AK Parti'de görevden istifa eden Nizip, Karkamış ve Yavuzeli ilçe başkanların yerine temayülle yeni başkan belirlenecek.

AK Parti Gaziantep’te temayül heyecanı başladı

Ak Parti Gaziantep’te Temayül Heyecanı Başladı (3)

Temayül yoklaması için Gaziantep’e gelen AK Parti Gaziantep İl Koordinatörü Hakan Kahtalı'nın katılımıyla Karkamış İlçe Başkanlığı’nda temayül yoklaması gerçekleştirildi.

Ak Parti Gaziantep’te Temayül Heyecanı Başladı (4)

Karkamış'ın ardından AK Parti Nizip'te de yeni başkanın belirlenmesi için temayül yoklaması gerçekleştirildi. 

G X1N4I0 X M A A0G Qj

AK Parti'de Karkamış ve Nizip'in ardından Yavuzeli ilçe başkanın da belirlenmesi için temayül yoklaması gerçekleştirilecek.

3 ilçede 40'a yakın adayın bulunduğu temayül yoklamasında meclis üyeleri kadın ve gençlik kolları üyeleri yeni başkanların belirlenmesi için oy kullanacak. Temayül yoklamasının sonuçları AK Parti Genel Merkezine sunulacak. Bu sonuçların ardından AK Parti Nizip, Karkamış ve Yavuzeli ilçe başkanları atanması bekleniyor.

Karkamış İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen temayül yoklamasının ardından açıklama yapan AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, “İl Koordinatörü Hakan Kahtalı ve  il başkan yardımcılarımız ile birlikte; Karkamış İlçe Başkanlığı’mızda temayül yoklamamızı gerçekleştirdik. Gerçekleştirilen temayül yoklamamızın Karkamış’ımız için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederken bugüne kadar partimize ve ilçemize vermiş olduğu üstün hizmetlerden dolayı Ahmet Özaslan başkanımıza bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Kaynak: BAHRİ UÇAR