Gerçekleştirilen ziyarete, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül başta olmak üzere, AK Parti Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu katıldı.

Gerçekleştirilen ziyarette AK Parti Gaziantep önceki dönem İl Başkan Vekili Murat Şerbetçi’ye yaptığı başarılı çalışmalardan ötürü teşekkür edildi.

“BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ”

G X W6I J7 Xk A A L X Z A

Konu ile ilgili AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada ise, “Grup Başkan Vekilimiz Sayın Abdulhamit Gül, İl Başkanımız Sayın Fatih Muhaddis Fedaioğlu, Şahinbey Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tahmazoğlu ve Milletvekilimiz Sayın İrfan Çelikaslan ile birlikte; Önceki Dönem İl Başkan Vekilimiz Sayın Murat Şerbetçi’yi ziyaret etti. AK davamıza vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Sayın Murat Şerbetçi’ye bu vesile ile bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz” denildi.

“PARTİMİN HER ZAMAN EMRİNDEYİM”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti geçmiş dönem İl Başkan Vekili Murat Şerbetçi, AK dava için Durmak Yok Yola Devam sloganıyla çalışma devam edecekleri belirtti. “AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde partimin her zaman emrindeyim” diyen Şerbetçi, ziyarette bulunan AK Parti Grup Başkan Vekili Abdulhamit Gül ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Kaynak: Mehmet Fener