Nizip Belediyesi bünyesinde hizmet verecek olan toprak, yaprak, gübre ve su Analiz Laboratuvarı düzenlenen tören hizmete açıldı.

CHP'li Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, ücretsiz bir şekilde yöre çiftçisine hizmet verecek olan Toprak Analiz Laboratuvarı’nın açılışını gerçekleştirdi.

Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Ali Doğan, Nizip’te tarımın gelişmesi, çiftçinin desteklenmesi için birçok alanda çalışmalar yaptıklarını belirterek, laboratuvarda yapılacak analizler sonucunda çiftçinin, az masrafla daha verimli ürün elde edeceğini söyledi.

Açılış töreninin ardından Ali Doğan ve beraberinde heyet Analiz Laboratuvarı’nı gezerek incelemelerde bulundu. Toprak Analiz Laboratuvarında görevli bir kadın Ali Doğan ve beraberinde heyete sunum yaptı ancak Analiz Laboratuvarı sunumu sırasında Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan’dan tepki çeken hareket geldi.

Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan’dan Tepki Çeken Hareket! (1)

Ali Doğan, kendisi ve heyete sunum yapan kadın çalışanın elini cebinden çıkardı. Bu hareketin ardından görüntülerin sosyal medyada yayılması sonrası Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan'a tepki gecikmedi. Görüntülere tepki yağarken, vatandaşlar, "Bir makama ulaşan herkes başkalaşıyor. Çalışanın eli cebinde olsa ne olur olmasa ne olur?" diyerek tepki gösterdi.

Kaynak: BAHRİ UÇAR