Yahudi’nin kanlı yüzü “Aksa Tûfânı”ından sonra yaptığı soykırım ve katliamlar ile dünya gündemine oturdu.

Ancak bu melu’n kavmin suç dosyası o kadar kabarık ki, saymakla bitmez. Esasen Musa (as) henüz aralarında bulunuyorken, onun onca mucizelerini gözleriyle görmüşlerken dahi defalarca isyanlarda bulundular. Musa (as) dan sonra ise tamamen gemi azıya aldılar. Cürüm ve isyanda o kadar ileri gittiler ki, öldürdükleri sadece peygamber sayısı dahi, 300’ü aşmaktadır. Masum peygamberlere kıyarak öldürenler, diğer insanlara ne yapmazlar. Şimdi onların sadece Filistin diyarında son bir asırlık tarihlerinden bazı başlıklar veriyoruz ki, Yahudi’nin kanlı yüzü unutulmasın. Tüm dünya bilsin ki, Yahudi sadece Filistin, Araplar veya İslam ümmeti için büyük bir tehdittir. Şimdi önlem alınmazsa, gelecekte insanlığın hepsini Gazze gibi bir akıbet beklemektedir.

6. Yine 1956- Samu Köyü Katliamı: Samu köyüne giren İsrail askerleri 18 Filistinliyi vurdu, köy yerle bir oldu.

7.  1968: İsrail uçakları 15’ten fazla Filistin köyüne havadan napalm bombası yağdırdı. Resmi rakamlarla 56 kişi feci şekilde can verdi. İrbid şehrindeki bombardımanda ise ölü sayısı 30’du.

8. 1970-12 Şubat tarihinde Mısır sınırında bir fabrikayı İsrail uçakları vurdu, 70 işçi hayatını kaybetti.

9.  Suriye, Mısır, Libya Katliamı: İsrail hava kuvvetleri, 19 Şubat 1973’te Libya Havayolları’na ait bir uçağı düşürdü. 107 yolcu ve mürettebat ne olduğunu anlayamadan can verdi. Yine işgalci İsrail uçakları 1970 yılında Mısır’daki Sha’a eyaletinde bir okulu bombaladı, 46 çocuk öldü. 1971’de Suriye’deki bombardımanda ise en az 200 kişi yaşamını yitirdi.

10. 1982- Sabra ve Şatilla Katliamı: Katliamlar üzerine kurulu yıllar geçiren İsrail’in hafızalarda yer tutan en kanlı katliamlarından biri ise 1982 yılında gerçekleşti. Şaron’un yol vermesi ve emriyle, Hristiyan Falanjistler, Lübnan’daki Filistinlilerin yerleştiği Sabra ve Şatilla kamplarını bastı, 600 kişiyi doğradı. Bu katliamda, bin 800 kişi de kayboldu. Sabra ve Şatilla’da katledilen 991 kişiden yalnızca 328’inin kimliği tespit edilebildi.

11.  1990- Kudüs Katliamı: Sabra ve Şatilla’nın etkileri henüz silinmemişken işgalci İsrail askerleri Kudüs’te yeni bir katliama imza attı. Mescid-i Aksa’yı yıkarak yerine Süleyman Mabedini inşa etmek isteyen Yahudilerle Filistinliler arasında çıkan çatışmada 30 Filistinli öldürüldü 800 Filistinli yaralandı.

12. 1996-Kana Katliamı: Lübnan’daki Kana mülteci kampına düzenlenen kanlı saldırıda çoğu kadın ve çocuklardan oluşan 109 kişi can verdi.

13.  2002-Cenin Katliamı: Cenin kasabasının dışındaki bir mülteci kampına girmek isteyen İsrail askerlerine, kamp sakinleri ve direnişçiler karşı koydu. Tam altı gün süren bu direnişte, bazı kaynaklara göre işgalci İsrail en az 30 askerini kaybetti. Yiyeceğin ve cephanenin bitmesi sonrasında direniş kırıldı. Kampa giren İsrail askerleri, silahsız ve savunmasız halkın, önceden belirledikleri bir meydanda toplanmasını istedi. Halkın bunu reddetmesi üzerine, İsrail uçakları ve helikopterleri, havadan attıkları füzelerle, bütün bir kampı imha etti, ardından buldozerlerle enkazı ezdi. Çoğu hava saldırısında füze isabeti sonucu ölürken, sağ kalanların genç olanları da kurşuna dizildi. Bu katliamda ölü sayısı en az 1300 olarak ifade edildi. Ama işgalci İsrail, katliamı gizleyebilmek için, ölenleri toplu mezarlara defnetti.

14.  2006- Lübnan Katliamı: İsrail tam bir ay Lübnan’ı bombaladı. Savaşta binlerce sivil öldü, Beyrut tanınmaz hale geldi.

15.  Gazze Dökme Kurşun Katliamı: İsrail’in 27 Aralık 2008 tarihinde yerel saatle 09:30 sıralarında başlattığı katliam. Bu barbarca saldırıda Gazze'de 1133 Filistinli şehid olmuş 4000'den fazla insan yaralanmıştır. Ayrıca yüz binlerce insan evsiz kalmış ve birçoğu da her zamanki gibi savrularak doğup büyüdükleri terk etmek zorunda kalmıştır.

16. Mavi Marmara Katliamı: Ve tarihler 31 Mayıs 2010’u gösterirken işgalci İsrail, Gazze’ye yardım götüren Mavi Marmara gemisine havadan helikopterlerle indirme yaptı. İsrail askerleri silah kullandı, barış gönüllüsü 10 kişi hayatını kaybetti. Saldırı karşısında sadece Türkiye değil dünya şoke oldu. Devam edeceğiz inşallah… Subhaneke... Bi-hamdike... Esteğfiruke...