Son günlerde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in İstanbul'a aday olacağı iddiaları artmaya başladı. Vatandaşlar arasında  Gaziantep'te uzun yıllardan beri Belediye Başkanlığı görevini yürüten Fatma Şahin'in İstanbul'a aday olacak mı soruları artmaya başladı. 


EKREM İMAMOĞLU'NUN KARŞISINA FATMA ŞAHİN Mİ OLACAK?


Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'a tekrar aday olacağının kesinleşmesi sonrası AK Parti cephesinde aday arayışları devam ediyor. Medya da bir çok isim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için gündeme gelirken gündeme gelen son isim ise Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin oldu.  

thumbs_b_c_d9b7f4678aafbcb698d22a61cb487863


"FATMA ŞAHİN ADAY OLABİLİR" İDDİASI

Kulislere yansıyan bilgilere göre Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in de AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olabileceği iddia edildi. Gaziantepli isimlerin konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştüğü öne sürüldü.


FATMA ŞAHİN PROJELERİNE DEVAM EDİYOR! 


Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Gaziantep projelerine tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul adaylığı için düşünülen isimlerin başında gelen Fatma Şahin'in Gaziantep'te tekrardan aday olmak istediği de gelen iddialar arasında yer aldı.