Türkiye'nin ilk gastronomi kenti Gaziantep'te 2 yıl önce hizmete giren Merhaba Kebap, Gaziantep halkının yanı sıra yerli ve yabancı turistlerinden de büyük ilgi görüyor. Gaziantep’te gastronomi kültürüne değer katan Merhaba Kebap, kalite, hijyen ve fiyatta oldukça iddialı. Merhaba Kebap olarak gastronomi kenti olmanın sorumluluklarını yerine getirdiklerini belirten Merhaba Kebap İşletmecisi Aykut Zevkirlioğlu, Merhaba Kebapta herkesin damak tadına uygun lezzeti bulacağını söyledi.

MERHABA KEBAP, GAZİANTEP'İN YENİ LEZZET DURAĞI OLDU

“Türkiye'nin Gastronomi Kenti” unvanına layık görülen Gaziantep, yemekleri, tatlıları ve özellikle kebapları ile hem gözü hem de karnımızı doyuruyor. Dünyaca ünlü mutfağıyla UNESCO tarafından gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen ilk Türk mutfağına sahip Gaziantep'te hizmet veren Merhaba Kebap, birbirinden lezzetli kebap ve tatlılarıyla Gaziantep'in yeni lezzet durağı oldu. Türkiye'nin ilk gastronomi kenti Gaziantep'te 2 yıl önce hizmete giren Merhaba Kebap, Gaziantep halkının yanı sıra yerli ve yabancı turistlerinden de büyük ilgi görüyor.

MERHABA KEBAP, GAZİANTEPLİLERİN VE TURİSTLERİN İLGİ ODAĞI OLDU

Kebap ve baklavanın başkenti Gaziantep’te gastronomi kültürüne değer katan Merhaba Kebap, Gazianteplilerin ve şehre gelen yerli yabancı turistlerin ilgi odağı oldu. Gastronomi kenti Gaziantep’in marka restoranlarından birisi olan Merhaba Kebap, sunmuş olduğu lezzetlerle Gazianteplilerin yanı sıra yerli ve yabancı turistlerden de büyük ilgi görüyor. Merhaba Kebap İşletmecisi Aykut Zevkirlioğlu, müşterilerine sunmuş olduğu hizmetini  Referans Gazetesine değerlendirdi.

MERHABA KEBAP 40 YILLIK TECRÜBEYE SAHİP

Merhaba Kebabın sektörde 40 yıllık tecrübesi bulunduğunu belirten Merhaba Kebap İşletmecisi Aykut Zevkirlioğlu, “Gaziantep'in yeni lezzet durağı olan Merhaba Kebabın merkezi Almanya’nın Köln kentinde. 40 yıl önce kuzenim Almanya’nın Köln kentinde Merhaba Kebabı hizmete soktu. 2 yıl önce de Merhaba Kebabı şubesini Gastronomi kenti Gaziantep’te hizmete soktuk. Gastronomi kentinde yeni restoran açıp tutunmak zor ama  Merhaba kebabı olarak iddialı bir şekilde hizmete sunduk. Sektörde tecrübeli olan arkadaşlarımızla çalışıyoruz” dedi.

GASTRONOMİ KENTİ OLMANIN SORUMLULUKLARINI YERİNE GETİRİYORUZ

Merhaba Kebap olarak gastronomi kenti olmanın sorumluluklarını yerine getirdiklerini belirten Zevkirlioğlu, bu markaya yakışır bir hizmet sunmayı amaçladıklarını belirterek “Merhaba Kebap, gastronomi kenti Gaziantep’e yakışır bir mekan oldu. Gastronomi kenti olmanın sorumluluklarını yerine getiriyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin buna çok özen gösteriyor. Biz de bu noktada üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getiriyoruz. Müşterilerimiz de bizzat bundan memnun kalıyorlar” dedi.

KEBABIN HER ALANINDA HİZMET SUNUYORUZ

Kebabın her alanında müşterilere hizmet sunduklarını belirten Zevkirlioğlu,  Gaziantep'in çok zengin bir mutfak kültürüne sahip olduğunu aktararak, “Gaziantep çok zengin bir mutfak kültürüne sahip. Dolaysıylabiz de Merhaba Kebap olarak kebabın her alanında müşterilerimize hizmet sunuyoruz. Her damak tadına uygun kebap çeşitlerimizi oluşturduk. Müşterilerimize sunduğumuz lezzetler arasında Kısa Bel, Ciğer, Adana, Kuşbaşı, Yürek, Böbrek, Dalak, Tavuk Sarma, Tavuk Kanat, Patlıcan Kebabı  yer alıyor. Bütün kebap çeşitlerimiz ilgi görüyor ama Kısa Bel kebabı ve lokum etimiz daha çok ilgi görüyor” ifadelerinde bulundu.

SOKAK LEZZETLERİNİ DE MÜŞTERİLERE SUNMAYA BAŞLADIK

Sokak lezzetlerini de müşterilere sunmaya başladıklarını belirten Zevkirlioğlu, “Kebap çeşitlerinin yanı  sıra eskiden mahalle arasında satılan şam tatlısını yöresel tatlara uygun olarak bol fıstıklı olarak yeniden yapıp müşterilerimize sunuyoruz. Ayrıca, bir diğer sokak lezzeti olan cızbız köfteyi de yapıp müşterilere sunmaya başladık” dedi.

YERLİ VE YABANCI TURİSTLERİN İLGİSİ OLDUKÇA İYİ

Merhaba Kebabın yerli ve yabancı turistlerden de büyük ilgi gördüğünü belirten Zevkirlioğlu, “Pandemiden dolayı kentte gelen turistlerde biraz azalma var fakat yeniden toparlanmaya başladık. Yerli ve yabancı turistlerin ilgisi oldukça iyi. Dolaysıyla müşteriler buradaki ilgi, alaka ve hizmeti görünce tekrar geliyor veya başkalarına öneriyor. Müşterilerden çok olumlu geri dönüşler alıyoruz” ifadelerini kullandı.

KALİTE, HİJYEN VE FİYATTA İDDİALIYIZ

Kalite, hijyen ve fiyatta iddialı olduklarını belirten Zevkirlioğlu, “Kalite, hijyen ve fiyatta iddialıyız.  Biz Merhaba Kebapta kuzu etinden başka bir et kullanmıyoruz. Bundan dolayı lezzette iddialıyız. Gastronomi caddesi dediğimiz bu caddede fiyatları diğer kebapçılarla ortak kararla belirliyoruz. Hem alt gelir hem üst gelirli müşterilerimiz üzmeden fiyatları belirliyoruz. Merhaba Kebabın mutfağı da kalite ve hijyende iddialı.  Tarım İl Müdürlüğünden de kalite ve hijyen konusunda defaten takdir aldık. Sayın Valimiz Davut Gül başta olmak üzere  kentin yöneticileri de Merhaba Kebaba tam puan verdiler. Müşterilerimizden de tam puan alıyoruz. Müşterilerimiz buradaki kalite, hijyen ve hizmeti görünce yeniden geleceklerini veya arkadaşlarına önereceklerini ifade ediyorlar” dedi.

SERVİS TABAKLARIMIZ HAKİKİ KALAYLI BAKIRDAN OLUŞUYOR

Merhaba Kebapta servis tabaklarının hakiki kalaylı bakırdan oluştuğunu ifade eden Zevkirlioğlu, “Servis tabaklarımız hepsi hakiki kalaylı bakırdan oluşuyor. Paça ve beyran bakır tabaklarında servis ediyoruz. Kebap sunumunu da özel teflon ve altı bambu olan servis tabaklarıyla sunuyoruz. Dolaysıyla kebabı müşteriye sıcak bir şekilde sunuyoruz” dedi.

ÖZEL GÜNLERDE MÜŞTERİLERDEN EKSTRA BİR ÜCRET ALMIYORUZ

Merhaba Kebap olarak özel günlerde müşterilerden ekstra bir ücret almadıklarını belirten Zevkirlioğlu, “Merhaba Kebap olarak müşterilerimize doğun günü, evlenme yıldönümü gibi özel günlerde ekstra bir ücret almadan bu hizmeti bedava sunuyoruz” dedi.

 PANDEMİDEN DOLAYI 09.00 İLE 02.00 ARASI HİZMET SUNUYORUZ

Pandemi öncesinde 24 saat hizmet sunduklarını dile getiren Zevkirlioğlu, “Pandemiden önce 24 saat hizmet veriyorduk. Pandemiden dolayı sabah 09.00 ile gece 02.00 arası hizmet sunuyoruz. Yine pandemiden önce aynı anda 120 müşteriye hizmet sunuyorduk ama pandemiden dolayı şuan aynı anda 60 müşteriye hizmet sunuyoruz” ifadelerini kullandı. 

MERHABA KEBAP “FISTIK GİBİ SERTİFİKASI”NI ALDI

Merhaba Kebap 'Sağlıklı Lezzetin Başkenti' sloganı ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından işletmelere verilen “Fıstık Gibi Sertifikası” da aldı. Zevkirlioğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında hijyen eğitimlerini tamamlayıp "Fıstık Gibi" sertifikasını aldıklarını da belirtti.

HEDEFİMİZ GAZİANTEP’TE VE TÜRKİYE’NİN FARKLI İLLERİNDE YENİ ŞUBELER AÇMAK

Gaziantep’te ve Türkiye’nin farklı illerinde şube açmayı hedeflediklerini belirten Zevkirlioğlu, “Merhaba Kebap olarak yeni şube açma hedefimiz var. İlerleyen zamanda hem Gaziantep’te hem de Türkiye’nin farklı illerinde şube açmayı hedefliyoruz” dedi.

DAMAK TADINIZA UYGUN LEZZETLERİ TATMANIZ İÇİN MERHABA KABEBA BEKLİYORUZ

Bütün Gaziantep halkını damak tadına uygun lezzetleri tatması için Merhaba Kebaba beklediklerini belirten  Zevkirlioğlu, “Bütün Gaziantep halkını damak tadına uygun lezzetleri tatması için Merhaba Kebaba bekliyoruz” diye konuştu. BAHRİ UÇAR