Yaklaşık 100 yıldır kayıptı:  32 milyon dolara alıcı buldu Yaklaşık 100 yıldır kayıptı:  32 milyon dolara alıcı buldu

Uzun yıllar Dolapdere Big Gang grubunun solisti olarak tanınan müzisyen Emir Yeşil, 43 yaşında yaşamını yitirdi. Sağlık sorunlarıyla mücadele eden Yeşil'in ölüm haberi, sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu.

ASLI OMAĞ'DAN DUYURU

Ünlü tiyatro, sinema ve opera sanatçısı Aslı Omağ, uzun süredir birlikte olduğu hayat arkadaşı Emir Yeşil'in vefat haberini sosyal medya üzerinden duyurdu. Omağ, "Canımız Emir'imizi bu sabah kaybettik" sözleriyle sevenlerine duyuruda bulundu.

sanat

SON SÖZLER

Emir Yeşil'in vefatı müzik dünyasında büyük bir boşluk yarattı. Sevenleri, sanatçının müziğindeki izleri ve anılarını sonsuza kadar yaşatacak. Emir Yeşil'e Allah'tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

EMİR YEŞİL KİMDİR?

1981 İstanbul doğumlu olan Emir Yeşil, Heavy metal’den soul’a, pop müzikten funk’a kadar çeşitli tarzlar dinleyerek büyüdü. 16 yaşında sahne hayatına başlayan Emir, birçok grupla performanslarını sürdürdü ve bu süreçte aynı zamanda gitar, klavye ve davul çalmayı da öğrendi.

Emir Yeşil, Dolapdere Big Gang ile büyük markaların organizasyonlarında yer aldı. Dünya çapında İtalya, Almanya, Rusya, Fransa, Kıbrıs, Azerbaycan, Fas, Güney Afrika, Avustralya ve Japonya’da da birçok defa konser verdi.

Kaynak: NTV