Yeniden Refah Partisi Gaziantep’te genişletilmiş il divan toplantısı gerçekleşti. Toplantıda 2028 seçimleri mesajı verildi.  

YENİDEN REFAH PARTİSİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Gaziantep Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanları, İl ve İlçe Başkanları, Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları ve üyelerle birlikte genişletilmiş il divan toplantısını gerçekleştirdi.

Şehitkâmil Kültür Merkezinde yapılan toplantıya Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mahmut Tandoğan, Gaziantep İl Başkanı Sedat Yıldız, Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Şükrü Yılmaz, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Yavuzeli Belediye Başkanı Mehmet Kaya, Hatay il başkanı Galip Altınöz, Elazığ il sorumlusu Muzaffer Özdemir, Hatay İl sorumlusu İsmail Polat, Milli Gençlik derneği başkanı Osman Aksu, Gençlik merkezi Skm biriö başkan yardımcısı Osman Ötkün, Genel merkez sosyal işler birim merkez başkan yardımcısı Nurettin Özkaya, görevlerine yeni atanan İslahiye ilçe başkanı Haydar Özkan ve Karkamış ilçe başkanı Mehmet Yılmaz ile civar illerin il ve ilçe başkanları ile çok sayıda partili iştirak etti.

Basına açık gerçekleşen toplantının birinci aşamasında Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mahmut Tandoğan, Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Şükrü Yılmaz,  Gaziantep İl Başkanı Sedat Yıldız ve Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin’in konuşmasının ardından Gaziantep Tanıtım, medya başkanlığı tarafından hazırlanan sine vizyon gösterisi oturuma damga vurdu, katılımcıları duygulandırdı ve ayakta alkışlandı.

Toplantının son bölümünde partiye yeni atanan İslahiye ve Karkamış ilçe başkanları ile birçok partilerden gelerek Yeniden Refah Partisine kayıtlarını yaptıran üyelere rozet taktimi yapılırken, başarılı çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken Hakan Uğur, gençlik kolları genel merkez yönetim kurulu ve bölge sorumluluğu görevine atanması gerçekleştirilirken, yine genel merkez gençlik kolları Arge birim başkan yardımcılığına atanan Emre Özçetin’e de plaket verildi. Daha sonra parti teşkilatında farklı görevlere atanan başkan ve yöneticilere plaket takdiminde bulunuldu.

Yeniden Refah Gaziantep’te Hedef 2028 Seçimleri (2)

MAHMUT TANDOĞAN “MİLLİ GÖRÜŞ BÜYÜYECEKTİR”

Türkiye’nin en önemli şehirleri arasında yer alan Gaziantep’in güzide insanları ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını kaydeden Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mahmut Tandoğan “Liderimiz Doktor Fatih Erbakan’a bağlıyız. Gayemiz önce Gaziantep’in sonra ülkemizin ve bütün insanlığın kurtuluşunu sağlamaktır. Milli görüş harekâtı bir kesimi. Bir sınıfı, bir kesimi iktidara getirme mücadelesi asla değildir. Milli görüş harekâtı bir hak. Bir adalet, bir fazilet mücadelesidir. Biz her zaman yanlış yapılanlara ve uygulamalara karşıyız. Bu mücadele İbrahim’i bir samimiyet, İbrahim’i bir sadakat, İbrahim’i bir teslimiyet ve İbrahim’i bir cesaret gerektirdiği gibi aynı zamanda Eyüp sabrı da getirmektedir. Hazreti İbrahim ve Hazreti Eyyüp gibi Nebiler barındıran bu bölgemizin Milli görüş temelinde çok büyük önemi vardır. Milli görüş davamız geçmiş yıllarda olduğu gibi devam edecek ve Gaziantep’ten başlayarak bir kartopu gibi büyüyecek ve bir çığ haline gelecektir. Bu kötü yönetime, haksızlığa, yoksulluğa ve ranta karşı Milli görüş İnşallah büyüyecektir. Erbakan döneminde olduğu gibi yine iktidara geleceğiz ve yine aynı örneklerde olduğu gibi yine yapacağız ve bu ülkede önemli sıkıntıları ortadan kaldıracağız. Bu ülkede toplumun bütün kesimleri Refah Yol döneminde Erbakan hocamızın başbakan olduğu dönemde ancak br rahat nefes alabilmiştir. Toplumun bütün kesimleri o zaman ekonomik rahatlığı yaşarken bugün olduğu gibi zam üstüne zam ve nerdeyse her ay bir ek vergi koyarak değil milli imkânlarla toplu reçetelerle milli kaynaklarla ortaya konmuştur. Bunu yapmak için inanmak gerekir. Bizler inanıyoruz. Hizmeti imkân değil genel başkanımızın söylediği gibi inanç tekeden bile süt çıkarır. Biz inanıyoruz geleceğiz ve daha önce yaptığımız gibi İnşallah yine yapacağız” açıklamasını yaptı.

SEDAT YILDIZ “ÖNÜMÜZDE ZORLU YOLCULUK VAR”

Milli görüşün tek temsilcisi olarak Yeniden Refah Partisinin ana hedefinin 2028 seçimlerinin olduğunu kaydeden Gaziantep Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Sedat Yıldız” Bizi iktidara taşıyacak muhterem genel başkanımızın oğlu Fatih Erbakan’ı bu ülkenin Cumhurbaşkanı yapacağız. Bu nedenle önümüzde uzun ve zorlu bir yolculuk olacaktır. Bu engelleri sizlerle birlikte aşarak büyük bir güç ve Allah’ın izni ile iktidara yürüyeceğiz” diye konuştu.

Yeniden Refah Gaziantep’te Hedef 2028 Seçimleri (4)

ŞÜKRÜ YILMAZ “DAVAMIZIN NEFERİYİZ”

Kutlu davanın gelişmesi ve ülkeye hâkim olması adına bir arada olduklarını söyleyen Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Şükrü Yılmaz  “Her birimizin birlik ve beraberlik davaya canla başla ve şuurla çalışıp ter dökmesi lazım. Güzel bir ekibimiz ve yönetimimiz var. Liderlerimize gerekli desteği vererek ve onlara tabi olarak onlarla birlikte fitne fesatta girmeden yola girmek ve ilerlemek görevimizdir. Ben Mahmut Tandoğan başkanımızın bende ayrı bir yeri vardır ve tam bir mücahittir. İnancı ve itikattı ile yetinmeyip bunu aksiyon haline getirip davasını hizmetine dönüştürmeye çalışan bir mücahittir. Kıymetli başkanımızın seçimle alakalı iki kitabı vardır. Bu nedenle kıymetli başkanımızı dinlerken her söyleminde feyz almayı ümit ediyorum. Seçilen belediye başkanlarımıza yük olmak için değil, yükünü almak için emirlerine amadeyim. Bizler işçi olmadığı zaman belediyelerimizin çöpçülüğünü yapan davanın neferleriyiz. Lütfen kendimizi eksiklerimizi tamamlamaya, yarım kalan başarımızı yerine getirmeye inşallah 2028’de muhterem genel başkanımızı ülkemizin cumhurbaşkanı yapmaya odaklayalım” diye konuştu.

BEKİR ÖZTEKİN “BÜYÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Milli görüş bayrağını her zaman ileriye taşıyacaklarını belirten Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin “Partimizin dinamiklerinin yanı sıra genel başkanımız Fatih Erbakan önderliğinde büyümeye ve Türkiye’yi yönetmeye devam edeceğiz İnşallah. Oğuzeli ilçemiz tarihinde ki en büyük hizmeti bizim dönemimizde gördü ancak ne yazık ki geride kalan 10 yılda Oğuzeli belediyesi yolsuzluklar ve rantların kapısı haline gelmiş durumda bize devrettiler. Yeniden hizmet etmek ve yolsuzluklara son vermek adına görevimizi yine en iyi şekilde yapacağız. Büyükşehir belediyesinden 30 yıllığına kiraladığımız Karpuzatan’ı ailelerin piknik alanına çevireceğiz. Son dönemlerde hakkımda çıkan parti değiştirme söylemleri sadece dedikodudan ibarettir. Ben siyaseti milli görüşte bırakacağım, bunu herkes böyle bilsin” diye konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ