AK Parti Şahinbey 8.Olağan Kongresi, Şahinbey Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Kongreye AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, AK Parti MKYK Üyesi Sait Kirazoğlu, Gaziantep İl Koordinatörü Hakan Kahtalı, Gaziantep Milletvekilleri Derya Bakbak, Mesut Bozatlı, İrfan Çelikaslan, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet Tiryaki ve partililer katıldı.

Ga0 Ej5 Tb Y A A U7 K D

TÜRKİYE’NİN GÜNEYİNDE TERÖR KORİDORU KURULMASINA İZİN VERİLMEYECEK

Kongrede bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, Türkiye’nin Savunma Sanayinde önemli aşamalar kaydettiklerini söyledi. TUSAŞ Saldırısı sonrasında incelemelerde bulunduklarını söyleyen Gül, “Oraya gittiğimizde tüm çalışanların hainlere inat çalışmaya devam ettiklerini gördük. Kimse Türkiye’ye diz çöktüremeyecek. Coğrafyamızda yaşanan olaylar bizi etkiliyor. Şu bilinmelidir ki, Türkiye’nin güneyinde bir terör koridoru kurulmasına asla izin vermeyeceğiz. Türkiye’yi tehdit eden hiçbir oluşuma izin verilmeyecek. Büyük ve güçlü bir Türkiye var artık” dedi.

Whatsapp Image 2024 10 26 At 12.35.48-1

BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ GAZİANTEP

Türkiye’nin AK Parti iktidarı öncesi en küçük ihtiyaçlarını dahi ithal eden bir ülke olduğunu anlatan AK Parti Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan, “Bugün ülkemizde ihtiyaç duyduğumuz savunma sanayi araçlarının yüzde 85 oranında kendimiz üretiyoruz” dedi.

Kimseye kızmaya hakkımız yok diyen Çelikaslan, “Özellikle 31 Mart Yerel Seçimlerinde milletmizin bize vermiş olduğu mesajı çok iyi şekilde anlamalıyız. Kimseye kızmayacağız, suçu kendimize arayacağız. Demek ki biz teşkilat mensupları olarak iyi izah edememişiz. Teşkilatlarımıza ve bizlere çok önemli görevler düşüyor. Büyükşehir, Şahinbey ve diğer belediyelerimizin hizmetlerini en iyi şekilde anlatmalıyız. Ankara’da ve Gaziantep’te çok iyi bir takımız. Gaziantep’in en ufak sorunlarını dahi Bakanlara gidiyoruz. Bizim birinci önceliğimiz Gaziantep’tir” dedi.

Whatsapp Image 2024 10 26 At 12.23.03-1

ANKARA’DA ELİMİZ GÜÇLÜ

Şahinbey’in AK Parti’nin Kalesi olduğunu söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “22 yıl önce başlayan yolculuğumuzda partimiz 22 yıl yaşında genç bir fidan oldu. Partimizin ulu bir çınar olması elimizde. Bir zamanlar eksik olan her şeyi yaptık. Ortak akıl ile sorunlarımızı çözüyoruz. Ankara’da Abdulhamit Bakanımızın desteğiyle sorunlarımızı çözüyoruz” dedi.

Ga0 Ej5 Kb U A A Ojoi

ŞAİHNBEY TARİH YAZDI

Şahinbey Teşkilatına övgüler yağdıran AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Fedaioğlu, “Şahinbey Teşkilatımız, Gaziantep Teşkilatlarının omurgasını oluşturan önemli teşkilatlardan bir tanesidir. Sizlerin çalışması, verdiğiniz emek ve alın teri partimizin başarısında önemli bir paya sahiptir. Her seçimde Şahinbey teşkilatının gösterdiği başarı, aynı zamanda milletin gönlünde kurduğumuz güven bağının da göstergesidir. Şahinbey yalnızca Gaziantep’in değil Türkiye’nin siyasetine de seçim sonuçlarıyla damga vurmuştur. Liderine olan inancı ve bağlılığıyla tarih yazmıştır” şeklinde konuştu.

Whatsapp Image 2024 10 26 At 11.58.15

ŞAHİNBEY, TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK İLÇESİ

AK Parti’nin 22 yıldır gece gündüz çalışmalarına devam ettiğini söyleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Şahinbey herhangi bir ilçe değil. Türkiye’nin nüfus bakımından ikinci büyük, Suriyeli misafirleri dikkate aldığımızda ise 1 milyon 200 bin nüfusuyla açık ara Türkiye’nin en büyük ilçesidir. Göreve başladığımızda borçlu bir belediyeden, bugün vizyon projeleri olan bir belediyeye dönüştürdük. Sayın Bakanımız Abdulhamit Gül, Ankara’da tüm sorunlarımızın çözümünde yanımda duruyor. Kendisine teşekkür ediyorum. 4’üncü dönemimizde yüksek oyla seçilerek yeniden Şahinbey Belediye Başkanlığı tarafımıza tebliğ edildi. Bizde ekibimiz ve teşkilatımızla halkımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Whatsapp Image 2024 10 26 At 11.48.29-1

YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

Kongrenin açılışında konuşan Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet Tiryaki, halkın teveccühünün ak partiye büyük olduğunu söyledi. Tiryaki, “Biz de bu güveni boşa çıkmamak için gece gündüz çalışacağız” dedi. Yeni bir döneme başladıklarını anlatan Tiryaki, “Bu yeni dönemde ilçemizin sorunlarını çözmek, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak ve daha yaşanabilir bir Şahinbey için hep birlikte çalışacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından oy verme işlemine geçildi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

AHMET GÖKSULAR

AHMET MAYDA

CEYDA ÖZTEMİR

CÜNEYT AYDIN

DURMUŞ AKPINAR

ENVER BALKAN

ENVER BOZKURT

ERHAN BEKEN

FATMAGÜL ASLANDAĞ

İLKER KARAKOÇ

İSA TABUR

İSKENDER TİRYAKİ

MESİTN SEÇKİN

MUHAMMET DEMİR

MUHAMMED ENES KARAKUŞ

MUSTAFA ÇEPİK

MUSTAFA GÖKTÜRK

MUSTAFA YAŞAR

NACİ ÇOLAK

NAMIK ÖZDEMİR

ORHAN EREK

ÖMER ÇELİK

SELİM ASLAN

SEYFULLAH BURAK DARĞIN

SEYFULLAH KAYA

ZELİHA HACIÖMER

Whatsapp Image 2024 10 26 At 14.52.45

Kaynak: Nevre Duman