Kent Haberleri

kent haberleri ve güncel kent gelişmeleri, kent ile ilgili tüm video, kent fotoğrafları ve kent haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


ASAYİŞ

Gaziantep Emniyet Ekipleri kent genelinde denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Vatandaşların güvenliği için birçok denetim yapılıyor.

GÜNCEL

Kentin en aktif Sivil Toplum Kuruluşları arasında yer alan Tilkiler Köyü Eğitim Kültür Sağlık ve Dayanışma Derneği, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

GÜNCEL

Gaziantep tarihi açıdan Türkiye’nin ve hatta dünyanın en önemli kentlerinin başında geliyor.

GÜNCEL

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, depremle ilgili önemli uyarılar yaptı.

GÜNCEL

Gaziantep'teki Dülük Antik Kenti'nde 3 üniversiteden uzmanlarca yapılacak jeofizik çalışmalarıyla Roma ve Bizans dönemlerine ilişkin bilgiler gün yüzüne çıkarılacak.

GÜNCEL

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin "Haydi Sofraya" lokantalarına yeni şubeler ekleyeceklerini açıkladı.

EKONOMİ

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi kent lokantası açıyor.

EKONOMİ

Gaziantep’te belediyeler arasındaki rekabet giderek kızışıyor. Şehitkamil Belediyesi'nin Üniversite Hastanesi karşısında kent lokantası açma haberinin ardından Gaziantep Büyükşehir Belediyesi de...

GÜNCEL

Asrın felaketinde büyük yıkımın yaşandığı Hatay’ın Antakya ilçesinde afet konutlarının inşaatları, ekiplerin 7 gün 24 saat çalışma prensibiyle devam ediyor.

DÜNYA

İsrail askerleri, işgal altındaki Batı Şeria’nın çeşitli kent ve beldelerine düzenlediği baskınlarda çok sayıda Filistinliyi gözaltına aldı.

GÜNCEL

Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (GESOB) Başkanı İsmet Özcan, sosyal medya hesabından Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’a kent lokantası...

GÜNCEL

Trafiğin yoğun olduğu Gaziantep kuralsız bir kent haline dönüşüyor. Kural tanımayan sürücüler şehri yaşanmaz bir hale dönüştürüyor.