Boykot Haberleri

boykot haberleri ve güncel boykot gelişmeleri, boykot ile ilgili tüm video, boykot fotoğrafları ve boykot haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


GÜNCEL

İsrail’in Filistin’e yaptığı saldırıların ardından Gaziantep’te İsrail’e tepki olarak boykot nöbeti başlatıldı.

EKONOMİ

Starbucks’ın hisse senedi fiyatı, satış rakamlarının yavaş büyüme göstermesi ve çalışanların grev yapması gibi nedenlerle 12 gündür düşüş yaşıyor.

DÜNYA

İsrail rejiminin ablukaya aldığı Gazze'de gerçekleştirdiği soykırıma askeri, ekonomik ve siyasi olarak her türlü desteği sağlayan ABD'ye tepkiler çığ gibi...

GÜNCEL

İsrail terör devletinin, modern dünyanın gözü önünde işlediği savaş suçu ve uyguladığı soykırıma karşı başlatılan boykot kararı genişliyor.

SİYASET

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un talimatıyla, Meclis yerleşkesindeki lokanta, kafeterya ve çay ocaklarında İsrail'e destek veren şirketlerin ürünlerinin satılmaması kararlaştırıldı.

GÜNCEL

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Filistin'e destek olmak için İsrail ürünlerine boykot kararı aldı. Belediyeye bağlı tesislerde İsrail ürünleri satılmayacak.

EKONOMİ

İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırılar ve işlediği savaş suçları sonrasında dünyanın büyük bir kısmı İsrail ürünlerini protesto etmeye başlamıştı. 

GÜNCEL

Sağlık-Sen, 81 ilde eş zamanlı olarak basın açıklaması düzenledi. Basın açıklamasında İsrail’in Filistin’e saldırılarını kınandı. Açıklamada İsrail ürünlerine boykot çağrısı...