GENÇ, YOLUN KARŞISINA GEÇERKEN ARABA ÇARPTI

Gaziantep’te dün akşam saatlerinde Şehitkamil ilçesi Aydınlar Mahallesi Sani Konukoğlu Bulvarı’nda trafik kazası meydana geldi. Yolun karşısına geçmeye çalışan 16 yaşındaki Mustafa Gökhan Kömürcü, plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Otomobilin çarptığı genç, kazanın etkisiyle metrelerce uzağa fırladı.

GENÇ, HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Kaza sonrası olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi geldi. Sağlık ekipleri, yaralı genci ambulansla Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’ne götürdü. Ancak gencin, yoğun bakımda yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı anlaşıldı. Mustafa Gökhan Kömürcü, bugün saat 11.50’de hayata veda etti. Kömürcü’nün cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu’nda yapılan işlemlerin ardından ailesine teslim edildi. Kömürcü’nün cenazesi, yakınları tarafından toprağa verilmek üzere alındı.

KAZA SORUŞTURMASI BAŞLATILDI

Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Otomobilin plakası ve sürücüsünün kimliği araştırılıyor. Kaza anı, çevredeki güvenlik kameralarından inceleniyor. Kazanın nedeni ve sorumluları belirlenmeye çalışılıyor.

Kaynak: İHA