Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig’in 9. Haftasında Kayserispor deplasmanına çıkacak. Gaziantep FK’da tek hedef galibiyet…

Gaziantep FK, Kayserispor deplasmanı ile galibiyet hasretini bitirmek istiyor. Özellikle son dönemde kötü gidişat sergileyen Kayserispor karşılaşması Gaziantep FK’nın çıkışı için önemli olarak görülüyor. Milli aranın tamamlanmasının ardından yarın karşı karşıya gelecek bu iki ekip il olarak 2021 yılında karşı karşıya gelmişti.

Gaziantep FK taraftarının da tek beklentisinin galibiyet olduğunu söyleyebilirim. Taraftarlar şimdiye kadar alınan sadece 1 galibiyetle yetinmek istemiyor. Beşiktaş maçında ortaya konulan muhteşem oyun ve buna rağmen gelmeyen galibiyet taraftarları üzmüştü. Gaziantep FK adeta 3-1 yeneceği maçı 1-1 tamamlamıştı. Aynı oyunu Kayserispor deplasmanında da görmek isteyen taraftar Gaziantep FK’nın bu oyunla galibiyet alabileceğini söylüyor.

Gaziantep FK’nın Kayserispor karnesi ise bir değişik. İlk olarak 2021 yılında karşı karşıya gelen bu iki ekipte Gaziantep FK, yapılan toplam15 maçın sadece 2’sinde galip gelebildi. Buna Karşın Kayserispor ise 7 maçta galip gelirken, geri kalan 6 karşılaşmada ise beraberlik bozulmadı.

Son olarak, Gaziantep FK’ya dair ortaya atılan bir yastık kehaneti de var. Nedir peki bu kehanet?

Kayserispor karşılaşması için deplasmana giden Gaziantep FK’lı futbolcular yastıklarını yanlarından ayırmadı. Bu görüntü yastık kehanetini doğurdu. Yastık kehanetine göre taraftarlar bu şekilde görsellerin ardından Gaziantep FK’nın kesinlikle galip geleceği umudunu içinde taşıyor.

Futbolcular deplasmanlara kollarının altına aldıkları yastıkla gitme kehaneti devam ediyor. Her deplasman maçı öncesi tesislerden yastıklarla ayrılan futbolcuların Kayserispor maçı için tesislerden ayrılırken yastıklarını yanlarından ayırmamaları dikkatlerden kaçmadı.