Gaziantep Futbol Kulübü, bir süre transferlere ara vermişti. Transferlere verilen aranın ardından 2 transfer daha yapıldı.

Gaziantep FK sezon başından bu yana birçok kişiyi transfer etmesinin yanı sıra neredeyse tüm mevkileri boşalttı.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana 15 oyuncu ile yollarını ayıran Gaziantep FK, 20 oyuncu transfer etti.

Ayrılıkları sıralayacak olursak; “Jamiro Monteiro, Bryan Acosta, Lazar Markovic, Max Gradel, Marko Jevtovic, Papy Djilobodji, Nicolas N’Koulou, Florin Nita, Junior Morais, Ulaş Zengin, Berke Gürbüz, Onir Başyiğit, Bruno Vianna, Kenan Kadro, Janip Bikel” isimlerini sayabiliriz.

Peki ya takıma katılan isimler?

İşte 2024-2025 transfer döneminde takıma katılan isimler; “Deian Surescu, Ogün Özçiçek, Badou Ndiaye, Quentin Daubin, Enric Saborit, Sokratis Dioudis, Godfrey Bitok Stephen, Cyril Mandouki, Eren Erdoğan, Emre Taşdemir, Kacper Kozlowski, Bruno Viana, Kanan Kadro, Cristopher Lungoyi, Ali MEvran Ablak, Onurhan Babuscu, Onur Başyiğit, Berke Gürbüz, Eren Cakir, Burak Enes Yıkıcı” isimlerini sayabiliriz.

Gaziantep FK son günlerde transfer harekatına son vermişti. Gaziantep’e yakışan bir takım kurulacağını söyleyen Teknik Direktör Selçuk İnan’ın ardından, Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz’da transferlere devam edileceğini dile getirmişti.

Bunun üzerine transfere bir süre ara veren Gaziantep FK geçtiğimiz gün 2 transferi 1 güne sıkıştırdı.

Badou Ndiaye ile 2 yıllık, Christopher Lungoyi ile 2+1 yıllık anlaşmaya varan Gaziantep FK, yapılan bu 2 transferle taraftarını da mutlu etti.

Konuştuğum birkaç taraftar son yapılan bu 2 transfer, Kacper Kozlowski ve Deian Surescu transferlerini oldukça beğendiklerini ve bunun yanı sıra kendilerini heyecanlandıran transferler olduklarını dile getirdi.

Kısacası Gaziantep FK, çok transfer yapmasına rağmen toplam bütün isimler arasında 4 transfer taraftarı mutlu etti.

Peki, geri kalanlar ve bu adı geçen 4 isim takım için faydalı olabilecek mi?

Henüz ligin başındayız. İlerleyen süreçte hep birlikte izleyeceğiz.