Discord'un yeniden açılma tarihi platform kullanıcıları tarafından büyük bir heyecan ve merakla bekleniyor. 16 Ekim  itibarıyla yaşanan son gelişmeler, popüler iletişim platformunun durumu hakkında yeni bilgiler sunmaya başladı.  Kullanıcılar, Discord'un mevcut sorunlarının ne zaman çözüleceğini ve platformun tekrar tam kapasiteyle erişilebilir hale geleceğini sabırsızlıkla bekliyor. Peki Discord ne zaman açılacak? Discord açılacak mı? Detaylar haberimizde...

DISCORD NE ZAMAN AÇILACAK?

Discord'un ne zaman açılacağına dair henüz resmi bir açıklama yok.

Son dönemde artan kadına yönelik şiddet ve kadın cinayeti haberleri, sosyal medya platformlarının ve mesajlaşma uygulamalarının polisin dikkatini çekmesine neden oldu. Discord adlı uygulamada oluşturulanlar başta olmak üzere bazı toplulukların, cinayet ve ölüm gibi hassas konularda "dark mizah" adı altında milli ve manevi değerleri hiçe sayan dehşet verici ifadeler kullandığı ortaya çıktı.

Discord Ne Zaman Açılacak 16 Ekim Discord Açıldı Mı 2

DISCORD NEDEN AÇILMIYOR?

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Discord ve Telegram başta olmak üzere bazı sosyal ağlarda yaşanan siber zorbalığın ortaya çıkmasının ardından, bu ağlarda suç teşkil eden içeriklerle ilgili adli soruşturmaların başlatıldığını duyurmuş, yargı kararlarını uygulamayan sosyal ağ sağlayıcılarına bant daraltma ve erişimin engellenmesi gibi yaptırımların da uygulanacağını açıklamıştı. Bakan Tunç'un açıklamasından kısa bir süre sonra "discord.com 09.10.2024 tarihli ve 2024/12907 D. iş sayılı Ankara 1. Sulh Ceza Hakimliği kararıyla erişime engellenmiştir." kararı yayınlandı.

Kaynak: Haber Merkezi