Hepimiz bazen hayatın karmaşık ve can sıkan anlarından uzaklaşmak ve kafa dinlemek için kendimize kalırız. İçinde bulunduğumuz ortamların enerjisi bizleri bazen negatif bazen de pozitif etkiler. Bu yaşantımızın içinde her zaman karşılaşacağımız bir durum bile olsa bu gibi durumlarda bakış açımız çok önemlidir.

Bakış açısı insanın psikolojisini şekillendiren bir kaçış rotası gibidir. Bir durumu nasıl kabullenirsek o durum ile ilgili ileri de karışılacağımız sorunlar bizim o duruma yüklediğimiz anlam kadardır.

Aslında bir nevi hayatımızda karşılaşacağımız olumlu ve olumsuz her şey bizim o konudan ne kadar beklentimiz olduğumuz ile doğru orantılıdır. Yanlışı kabullenmek zorsa bazen bazı doğrular bize uymayabiliyor. İşte tam da burada bakış açımız devreye giriyor. Biz nasıl bakarsak öyle görüyoruz.

Her iyi ve kötü durumu olduğu gibi kabullenmek bazen her şeyi akışına bırakmak bir nevi çözüm sunabilir. Hayat bizim beklediklerimizin negatifi ile de karşımıza çıkabilir. Önemli olan hangi bakış açısında olduğumuzdur. İyi haftalar dilerim.