Dört sene önce TEOG’dan aldıkları puan ve sıralamalara göre Deva Okulları lise kademesinde öğrenim görmeye başlayan öğrenciler azimle ilerledi. Kimi öğrenciler TEOG’da çok iyi puan elde etmiş kimi öğrenciler ise beklentilerinin altında puanlar alarak lise hayatına başlamıştı. Ama sonuç gösteriyor ki Özel Deva Liseleri bir kömürü parlatır gibi öğrencilerini parlattı, pırlantaya dönüştürdü. Geleceğin doktorlarını, mühendislerini, mimarlarını, öğretmenlerini ve birçok meslek koluna mensup olarak ülkeyi kalkındıracak bireyleri yetiştirdi.

Özel Deva Okulları Lise Müdürü Sn. Cengiz Kekeç konuşmasında “Çok kıymetli öğrencilerimizi ilmek ilmek saf sevgi ve emekle işledik. Bölgede emsali olmayan bu üstün başarıya henüz okulumuzun 5. yılında imza attık. Öğrencilerimizin okulumuzda öğrenim gördüğü süre içerisinde, onların ihtiyaçları doğrultusunda birçok imkan sunduk. Özel Deva Okulları olarak anaokulundan liseye kadar öğrencilerimizi vatana ve millete hayırlı evlatlar olarak yetiştirmek üzere yılmadan çalıştık. Kurucusuyla, idarecisiyle, öğretmenleriyle, öğrencisi ve personelleriyle bu büyük başarının mimarları Özel Deva Okulları ve evlatlarını canı gibi seven velilerimizdir.” dedi.

Özel Deva Okulları;

-Bireysel öğrenme farklılıklarını destekleyen, dünyanın en seçkin eğitim sistemi Montessori Eğitim Sistemiyle Anaokulu,

-Teknoloji okuryazarlığına hakim, eleştirel ve yaratıcı düşünen 21. Yüzyıl neslini yetiştiren ilkokul,

-Bütüncül öğrenime dayalı akademik eğitim uygulamalarıyla Ortaokul,

-Bilimsel uygulamalara dayalı, yüksek başarı odaklı Anadolu, Fen ve Teknoloji liselerinden oluşan bir okuldur. Hangi kademede olursanız olun başarı kaçınılmazdır.

BÜLTEN