Yeni sezon öncesinde önceliğini iç transferlerini tamamlamak isteyen Bordo – Mavili ekip, 4 futbolcusu ile daha anlaşma sağladı.

Bu sezon da ligde üst sıraları zorlamak isteyen Gaziantep Ankasspor, Tunahan Karalar, Ferdi Sarıoğlu, Eyüp Ertürk ve Cengiz Özyaycı ile yine yoluna devam edecek.

Kadroyu koruyacağız 

Geçen sezon uyumlu bir ekip ile mücadele ettiklerini söyleyen Gaziantep Ankasspor As Başkanı Sakıp Savaşçı, “Yeni sezonda da aynı kadromuzu korumaya özen göstereceğiz. Daha önce görüştüğümüz 3 futbolcumuzun ardından 4 oyuncumuz ile de yapılan görüşmelerimiz olumlu sonuçlandı.

Burası bir futbol kulübünden daha ziyade aile ocağı olması hem bizim onları hem de onların bizleri yeni tercih etme sebeplerimizden biridir. Gaziantep futbolu Gazişehir Gaziantep ile süper ligde mücadele edecek bu bizim adımıza gurur verici, onlarla birlikte Gaziantep Ankasspor’da şehrimizi BAL liginde temsil edecek.

Hedefimiz yine şehrimizi en iyi şekilde temsil ederek, üst sıraları zorlamak olacak. İç transferde daha görüşme yapacağımız arkadaşlarımız olacak. Onlarla da anlaşma sağlamamız durumunda dış transferde eksik mevkilere takviyeler yapacağız” diye konuştu.

BÜLTEN