Gaziantep’te vatandaşların toplu ulaşım çilesi ramazan ayında daha da arttı. İftar saati öncesi duraklarda uzun süre bekleyen vatandaşlar, isyan etti.

RAMAZAN AYINDA GAZİANTEP’TE TRAFİK ÇİLESİ

Trafik sorunun her geçen gün arttığı Gaziantep’te trafik çilesi vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. İftar öncesi birçok noktada trafiğin kilitlendiği Gaziantep’te iftar saati öncesi otobüs duraklarında yaşanan yoğunluk da vatandaşları çileden çıkarıyor.

Gaziantep’te her gün iftar saatinin öncesinde kentin ana arter ve caddelerde trafik yoğunluğu arterken birçok vatandaş iftara trafikte yakalanıyor.

Deprem Bölgesi İçin Mücbir Sebep Kararı Deprem Bölgesi İçin Mücbir Sebep Kararı

GAZİANTEP’TE TOPLU TAŞIMA ÇİLESİ BİTMİYOR

Ramazan ayında trafik sorunun yaşandığı Gaziantep’te toplu taşımayı kullan vatandaşların da çilesi bitmiyor.

Özellikle sabah işe gidiş ve akşam işten dönüş saatlerinde yaşanan yoğunluklar vatandaşları çileden çıkarıyor.

Gaziantep’te Toplu Taşıma Çilesi Bitmiyor

VATANDAŞLAR İFTAR ÖNCESİNDE DURAKLARDA DAKİKALARCA BEKLİYOR

Sabah işe giderken ve akşam saatlerinden dönerken büyük sıkıntı yaşayan vatandaşlar, özellikle iftar öncesinde gelen otobüs ve dolmuşların tıka basa dolu olmasından dolayı dakikalarca durakta beklemek zorunda kalıyor.

İftar saatine az bir zaman kala işten çıkan vatandaşlar, evlerine gidip iftara yetişmek için duraklarda dakikalarca bekliyor.

VATANDAŞLAR İFTAR ÖNCESİNDE SEFERLERİN ARTTIRILMASINI İSTİYOR

İftar öncesi otobüs ve dolmuşlara binebilmek için birbirleriyle yarışan vatandaşlar, kentteki toplu taşıma çilesine çözüm istiyor. Yetkililere seslenen vatandaşlar, iftar öncesinde seferlerin artırılmasını talep etti.

Muhabir: Bahri Uçar