Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı sürecinde yarış kızışıyor. 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Gaziantep’te sürpriz sonuçlu bir seçim anketi açıklandı. Seçim sürecinde yarışın kızıştığı bu dönemde yapılan bu anketin sonucu ise herkesi şaşırttı.

ADA Araştırma Şirketi tarafından Gaziantep’te bin 500 kişi ile yapılan bu ankette AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Fatma Şahin yüzde 56,3, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Muzaffer Ertürk yüzde 21,2, Yeniden Refah Partisi adayı Şükrü Yılmaz yüzde 10 olarak aktarıldı.

YRP ADAYI ŞÜKRÜ YILMAZ YÜZDE 10 ALIYOR

ADA Araştırma Şirketi tarafından bin 500 kişiyle yapılan ankette Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediye başkan adayı Şükrü Yılmaz’ın oyu ise dikkat çekti. ADA Araştırma Şirketi tarafından Gaziantep’te yapılan ankette yüzde 10 oy oranına ulaşan Şükrü Yılmaz’ın 31 martta yüzde kaç oy alacağı merakla bekleniyor.

Anket

Eski Bakan Evinde Ölü Bulundu! Eski Bakan Evinde Ölü Bulundu!

YENİDEN REFAH PARTİSİ GAZİANTEP’E DOLU DİZGİN

Aday belirleme sürecinin hemen ardından Gaziantep’te seçim çalışmalarına başlayan Yeniden Refah Partisi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şükrü Yılmaz, kapı kapı dolaşarak Gaziantepli bütün vatandaşlara proje ve hedeflerini anlattı. Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayan Şükrü Yılmaz, öğrencisinden esnafına kadar herkesle görüşerek, talepleri ve şikayetleri tek tek dinliyor.

MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİYLE GAZİANTEP ÇAĞ ATLAYACAK

Gaziantepli vatandaşların büyük bir teveccüh ile yaklaştığı Şükrü Yılmaz, Yeniden Refah Partisi’nin Gaziantep’e Milli Görüş belediyeciliğini getireceğini belirtti. Gaziantepli vatandaşlara Yeniden Refah Partisi’nin hedeflerinden bahseden Yılmaz, Milli görüş belediyeciliğiyle Gaziantep’in çağ atlayacağını kaydetti.

Muhabir: MEHMET FENER