Gaziantep Futbol Kulübü kurduğu takımla taraftarın taktirini topladı. Şimdi ise sıra oyuncularda…

Gaziantep FK, transfer sezonunun başladığı günden bu yana adeta takımı baştan yarattı. Çok sayıda oyuncu ile yollarını ayıran Gaziantep FK, birçok oyuncu transferi de gerçekleştirdi. Bu transferler arasında son günlerde yapılan transferler özellikle dikkat çekti.

Taraftarlar tarafından özellikle dikkat çeken transferlerin ardından Gaziantep FK’nın transfer sezonunu bitirdiği söylense de fırsat transferi yapılabileceği de aktarıldı.

Özellikle transfer sezonunun son günlerinde işi gücü bırakıp transferlerle ilgilenen Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz’ın bu çabası taraftarlar tarafından taktir topladı. Neredeyse her transferle bizzat ilgilenen ve gecesini gündüzüne katan Yılmaz’ın transferlerdeki emeği çok büyük.

Şimdi ise sıra oyunculara geldi. Gaziantep FK’nın transfer ettiği ve özellikle dikkat çeken, Kozlowski, Lungoyi, Ndiane ve Okereke’den beklentiler çok fazla.

Şimdiye kadar sohbet ettiğim taraftarların da yönetimin de başkanında görüşleri bu açıdan örtüşüyor. Taraftarlar takımın son derece etkili bir orta sahasının olduğunu ve bu oyuncuların ligde fark yaratabileceğini düşünüyor.

Büyük beklentilerle transfer edilen bu yıldızların takımda ne kadar iş yapacağı ise merak konusu oldu. Güveni tam olan taraftarlar herhangi bir aksaklıkta nasıl bir tepki verecek ya da yönetimin tutumu nasıl olacak merak ediliyor.

Sonuç olarak, transfer sezonu Gaziantep FK için bitti fakat eline gelen fırsatı da değerlendirmekten çekinmeyecek. Bunun yanı sıra yönetim de başkan da taraftar da elinden geleni yaptı. Elini taşın altına koydu. Hatta tüm kent belediyeler de bu şekilde davrandı.

Sıra geldi oyunculara, son transferler oldukça umut verici ve hep birlikte, bu oyuncuların tutumunu ve oyununu izleyeceğiz. Şimdi sahne sırası Selçuk İnan ve öğrencilerinde..