Gerçekleştirilen ziyarete Şanlıurfalılar Federasyonu (ŞANFED) geçici dönem Başkanı Mehmet Kendirci, Bozovalılar Dernek Başkanı Hasan Basri Çelik, Gaziantep Şanlıurfalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ŞANDER) Başkanı Mahmut Haz, Suruçlular Dernek Başkanı İmam Yıldırım ve Birecikliler Dernek Başkanı Bülent Çekilmez katıldı.

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen ziyarette kentin yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, gündeme ilişkin konuların yanı sıra kentin sorunları ve kent ile ilgili yapılması gerekenler ele alındı. Gaziantep'in sorunlarının istişare edildiği ziyarette Şanlıurfalılar Federasyonu (ŞANFED) geçici dönem Başkanı Mehmet Kendirci, federasyon olarak yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çetin, Kendirci’ye ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Siyasi partilerin vatandaşa hizmet etmek için var olduklarını belirten Çetin, AK Parti olarak kentteki siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, dernekler ve vakıflarla birlikte vatandaşa hizmet etmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Editör: Mehmet FENER