UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 5. hafta maçında, temsilcimiz Fenerbahçe deplasmanda Danimarka'nın güçlü ekiplerinden Nordsjaelland ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe deplasmanda Nordjaelland ile berabere kalması durumunda, 1 maç kala gruptan çıkmayı garantileyecek. Peki, Nordsjaelland-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

FENERBAHÇE'YE 1 PUAN YETECEK

H Grubu'nda oynadığı 4 maçta aldığı 3 galibiyetle 9 puan toplayan Fenerbahçe, 7 puanlı Nordsjaelland'ın önünde lider durumda. Fenerbahçe deplasmanda Nordjaelland ile berabere kalması durumunda, 1 maç kala gruptan çıkmayı garantileyecek. Sarı-lacivertliler, rakibiyle İstanbul'da oynadığı maçtan 3-1'lik galibiyetle ayrılmıştı.

Grupta Ludogorets'in 6, Spartak Trnava'nın ise bir puanı bulunuyor.

H Grubu'nda son hafta maçlarında Fenerbahçe, Spartak Trnava'yı konuk ederken, gruptan çıkma mücadelesi verdiği ekiplerden Ludogorets ile Nordsjaelland karşı karşıya gelecek.

FENERBAHÇE'DE 7 EKSİK

Fenerbahçe'de Nordsjaelland maçı öncesinde 7 oyuncusundan yararlanamayacak. Sakatlıkları bulunan Djiku, Becao, Mert Hakan Yandaş ve Ferdi Kadıoğlu'nun yanı sıra henüz hazır olmayan Serdar Aziz, Fred ve Zajc'ın Danimarka deplasmanında forma giymesi beklenmiyor.

BATSHUAYİ-KİNG İKİLİSİNİN 11'DE OLMASI BEKLENİYOR

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, Nordsjaelland mücadelesine Joshua King-Michy Batshuayi ikilisiyle başlamayı planlıyor..

MÜCADELE -5 DERECEDE OYNANACAK

Nordsjaelland'ın maçlarına ev sahipliği yapan 10 bin 300 seyirci kapasiteli Right to Dream Park, yüzde 100 sentetik zeminiyle de dikkati çekiyor. Danimarka temsilcisi, bu ülkedeki hava şartları nedeniyle sentetik zeminde maçlarını oynarken, Fenerbahçe de zemin ve hava şartlarına göre hazırlıklarını yaptı. Sarı-lacivertli futbolcular, zemine özel krampon ve soğuk hava için özel termal malzemelerle sahaya çıkacak. Karşılaşma saatinde hava sıcaklığının -5 derecede olması bekleniyor.

NORDSJAELLAND-FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu beşinci hafta maçında yarın Danimarka'nın Nordsjaelland ekibiyle deplasmanda karşılaşacak.

Right to Dream Park'ta saat 23.00'te başlayacak karşılaşma, EXXEN'den canlı olarak yayınlanacak.

BAHRİ UÇAR