Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 24 yaşındaki Rabia Birsen Güvercin 1 Milyon TL değerindeki son soruyu açtırdı. Bu zamana kadar 6 kez 1 milyonluk soru açılmasına karşın büyük ödül sadece bir kere kazanılmıştı. Peki, Kim Milyoner Olmak İster 1 Milyon TL'lik soru nedir? İşte, Kim Milyoner Olmak İster 1 Milyonluk soru ve cevabı...

KİM MİLYONER OLMAK İSTER 1 MİLYON TL'LİK SORU NEDİR?

10 Eylül Pazar akşamu saat 20.00'de 1 milyon TL'lik soru ve cevabı ATV ekranında yayınlanndı. 1 milyon TL'lik soru "Türkiye’deki 81 ilin adında bu dört harften hangisi diğer üçünden daha az bulunur?" oldu.

SORUNUN CEVABI AÇIKLANDI!

Kim Milyoner Olmak İster yarışma programının 10 Eylül Pazar akşamı yayınlanan yeni bölümünde 1 milyon TL değerindeki “Türkiye’deki 81 ilin adında bu dört harften hangisi diğer üçünden daha az bulunur?” sorusunun yanıtı açıklandı. Sorunun cevabı: V şıkkı.

Türkiye’deki 81 ilin adında V harfi Ş, G ve H harflerine göre daha az bulunuyor.

ÖDÜLÜ KAZANDI

24 yaşındaki yarışmacıya düşünmesi için süre verildi.  Yarışmacı doğru cevap vererek 1 milyonluk ödülü kazandı. Kazandıktan sonra gözyaşlarını tutamayan Rabia yaptığı açıklamada, "Ben bundan sonra hep kendime güveneceğim. Çok duygulandım. Gerçekten kazandım değil mi? İdrak edemiyorum şu an." açıklamasında bulundu.

RABİA BİRSEN GÜVERCİN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Rabia Birsen Güvercin 24 yaşında, aslen Konyalı ve Ankara'da yaşıyor. Güvercin, bu yıl Gazi Üniversitesi Biyoloji bölümünden mezun oldu.

Editör: Mehmet FENER