Vural Çelik neden öldü? Birçok projede yer almasına rağmen Avrupa Yakası dizisiyle tanınan Vural Çelik, 51 yaşında vefat etti. Sevilen oyuncunun bir süredir hastaneye kaldırıldığı biliniyordu. Çelik'in ölümü hem sanat camiasını hem de dizinin hayranlarını şok etti. Peki Vural Çelik neden öldü, hastalığı neydi? İşte Vural Çelik'in biyografisi...

VURAL ÇELİK NEDEN ÖLDÜ? VURAL ÇELİK ÖLÜM SEBEBİ

Vural Çelik'in ölüm nedeni henüz netlik kazanmadı. Oyuncunun menajeri Rasim Özcan, oyuncunun şeker, kalp ve tansiyon gibi sağlık sorunlarının bulunduğunu belirtti. Özcan, "Az önce öldü. Ölüm haberi doğru ama neden öldüğüne dair net bir şey söyleyemem. Hastanedeydi." Kesin ölüm nedeni yapılacak incelemenin ardından belirlenecek.

AVRUPA YAKASI'NIN KUBİLAY'I VURAL ÇELİK HASTALIĞI NEDİR?

Esprili tavırlarıyla tanınan oyuncunun sağlık sorunları ve hastalığı henüz bilinmiyor. Daha 2 gün önce hastaneden bir video paylaşan Çelik,  “Hastanede çektiğim kadar dizi çekseydim şimdiye kadar bir ev, bir araba çekerdim. Range Rover'ı satın aldım. Bu durumda bile şaka yapmaya çalışıyorum." dedi.

Vural Çelik Neden Öldü Avrupa Yakası Kubilay'ın Hastalığı Nedir 1

VURAL ÇELİK KİMDİR?

Vural Çelik, Türk tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusudur. 1969 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Çelik, kariyerine tiyatroyla başladı ve birçok başarılı oyunda rol aldı. Tiyatronun dışında sinema ve dizi sektöründe de faaliyet gösteren oyuncu, özellikle komedi türündeki performanslarıyla tanınıyor. 'Avrupa Yakası' dizisinde canlandırdığı 'Sertaç' karakteriyle tanınan Vural Çelik, çeşitli projelerde yer aldı.

Kaynak: Haber Merkezi