Patlama anı güvenlik kamerasına yansırken, iş yerinde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Olay, sabah saatlerinde Sanayi Sitesi’nde bulunan F.K. isimli şahsın sahibi olduğu sıralı otogaz sistemleri yapan iş yerinde yaşandı. Alınan bilgiye göre, iş yerinde çalışan M.A., bir otomobilin LPG tankından gazı boşaltmak isterken büyük bir gürültüyle patlama oldu. Patlamanın etkisiyle iş yerinde alevler yükselirken, M.A. yaralandı. Patlama sırasında iş yerinde bulunan 4 araç da zarar gördü.

AW098215_06

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ, YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

Olayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri geldi. Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, iş yerinde çıkan yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü. Sağlık ekipleri ise yaralı M.A.'ya olay yerinde ilk yardım yaptıktan sonra ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne götürdü. M.A.'nın durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri ise iş yerinin çatısında çökme tehlikesine karşı bölgede güvenlik önlemi aldı. Patlamayla ilgili soruşturma başlatıldı.

AW098215_03

PATLAMA ANI KAMERADA

İş yerinde yaşanan patlama anı, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, patlama esnasında iş yerinin alev aldığı ve bir kişinin koşarak uzaklaştığı görülüyor.

Kaynak: İHA