Klima Haberleri

klima haberleri ve güncel klima gelişmeleri, klima ile ilgili tüm video, klima fotoğrafları ve klima haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


SAĞLIK

Kalp ve Damar Cerrahi uzmanı Doktor Müslim Gül, klima kullanımının bilinçsizce yapıldığında ciddi hastalıklara neden olabileceği konusunda uyarılarda bulundu.

SAĞLIK

Yaz aylarında kavurucu sıcaklara karşı klima her ne kadar kurtarıcı olsa da bilinçsiz kullanımı bazı rahatsızlıklara neden olabiliyor.

GÜNCEL

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin zabıta ekipleri, toplu taşıma araçlarında yolcular ve şoförler arasında gerginliğe sebep olan klima krizi için harekete geçti.

GÜNCEL

Gaziantep’i etkisi altına alan sıcak havalar Gaziantep toplu taşıma araçlarında bir klima krizine sebep oldu. Vatandaş şikayetçi.

YAŞAM

Brunei Darusselam vatandaşları tarafından toplanan ve AFAD'a bağışlanan 523 bin 980 dolarlık yardım fonu, afetzedelerin geçici yerleşimlerindeki klima ihtiyaçlarını karşılamak...

ASAYİŞ

Bir evde klimanın motorunun patlaması sonucu çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı.