Danimarka Haberleri

danimarka haberleri ve güncel danimarka gelişmeleri, danimarka ile ilgili tüm video, danimarka fotoğrafları ve danimarka haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


SPOR

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Son 16 Turu'nda Almanya, Danimarka'yı 2-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

SPOR

Almanya'da düzenlenecek EURO 2024 bugün yapılacak tek maçla başlayacak. EURO 2024'ün maç programları belli oldu: İşte Milli Takım ve grup...

DÜNYA

Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen, başkent Kopenhag'da bir adamın saldırısına uğrayarak darp edildi.

DÜNYA

Danimarka parlamentosu Filistin Devleti'ni tanıma önerisini reddederek bu konuda gerekli koşulların mevcut olmadığını savundu.

TEKNOLOJİ

Teknoloji devleri gelişmiş robotik alanında sinerjiyi artırmak ve inovasyonu hızlandırmak için genel merkezlerini paylaşacak.

GÜNCEL

Danimarka parlamentosunda yapılan oylamayla Kur'an-ı Kerim ve diğer kutsal kitapların yakılmasını suç sayan yasa, 77’ye karşı 94 oyla kabul edildi.

SPOR

UEFA Konferans Ligi H Grubu 5. maçında temsilcimiz Fenerbahçe, yarın deplasmanda Danimarka ekibi Nordsjaelland'a konuk olacak.

SPOR

2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemelerinde C, E ve H grubunda maçlar tamamlanırken, finallere gitmeye hak kazanan ülkeler de belli...