Gaziantep 5. Organize Sanayi Bölgesi’nde trajik olay: Tır sürücüsü damperi açık unuttu, canından oldu.

Gaziantep’te bu sabah saatlerinde meydana gelen üzücü bir kazada, 47 yaşındaki tır sürücüsü Mustafa K., çalıştığı fabrikada yük boşaltma işlemi sonrasında damperi açık unutarak hayatını kaybetti. Olay, Gaziantep 5. Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir fabrikada gerçekleşti.

Gaziantepte Tir Surucusu Damperi Acik Unuttu Feci Sekilde Can Verdi 2

Kaza Nasıl Meydana Geldi?

İddiaya göre, tarım ürünleri yüklü tırın sürücüsü Mustafa K., yük boşaltma işlemini tamamladıktan sonra tırın damperini kapatmayı unuttu. Bu sırada aracıyla ileri doğru hareket eden sürücü, fabrikanın duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle fabrika duvarı büyük bir gürültüyle çöktü ve sürücünün üzerine yıkıldı.

Gaziantepte Tir Surucusu Damperi Acik Unuttu Feci Sekilde Can Verdi 1

Kazayı gören diğer fabrika çalışanları, vakit kaybetmeden durumu 112 acil sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Mustafa K.'nın hayatını kaybettiğini tespit etti. İtfaiye ekipleri ise, sürücünün sıkıştığı yerden çıkarılmasını sağladı.

Mustafa K.'nın Cenazesi Ailesine Teslim Edildi

Gaziantepte Tir Surucusu Damperi Acik Unuttu Feci Sekilde Can Verdi 1-1

Mustafa K.'nın cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu’nda yapılan işlemlerin ardından defnedilmek üzere ailesine teslim edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak: İHA