Gaziantep’te Valilik koordinasyonunda belediyeler ve Tarım İl Müdürlüğü ekipleriyle birlikte gerçekleştirilen kapsamlı denetimlerde, güvenilirliğini kaybetmiş ve insan sağlığını tehlikeye atacak 3 bin 454 ton gıda ürünü ele geçirilerek imha edildi.

Gaziantep’te Tarihi Geçmiş 3 Bin 454 Kg. Tavuk Ürünü Ele Geçirildi.

Gaziantep’te Valilik koordinasyonunda belediyeler zabıta ekipleri, Tarım İl Müdürlüğü ekipleriyle birlikte gerçekleştirilen kapsamlı denetimlerde, bir piliç firmasında güvenilirliğini kaybetmiş ve insan sağlığını tehlikeye atacak 3 bin 454 kg. tavuk ürünü ele geçirildi.

Ele geçirilen ürünler, imha edilmek üzere el konuldu. İş yerine yönelik yasal işlem başlatıldı.

Gaziantep’te Neler Oluyor! Bu Kez Tarihi Geçmiş Yaklaşık 3.5 Ton Tavuk Ele Geçirildi (1)

Gaziantep Valili tarafından yapılan açıklamada, “Valiliğimiz koordinasyonunda belediyelerimiz ve Tarım İl Müdürlüğü ekiplerimizle birlikte yapılan güvenli gıda denetimlerinde bir piliç firmasında tarihi geçmiş 3.454 kg tavuk ürününün dondurulmuş olduğu tespit edilmiş, ürünlere imha edilmek üzere el konulmuş ve işletme hakkında gerekli yasal işlem uygulanmıştır. Kar etmek amacıyla vatandaşlarımızın sağlığını tehlikeye atan işletmelere kesinlikle müsamahamız yoktur” denildi.

Şehitkamil’de 4 Ton Gıda Ürünü Ele Geçirildi

Geçtiğimiz hafta içerisinde de Şehitkamil’de gerçekleştirilen kapsamlı denetimlerde, güvenilirliğini kaybetmiş ve insan sağlığını tehlikeye atacak 4 ton gıda ürünü ele geçirilerek imha edilmişti.

Gaziantep’te Neler Oluyor! Bu Kez Tarihi Geçmiş Yaklaşık 3.5 Ton Tavuk Ele Geçirildi (3)

Şahinbey’de 1 Ton 40 Kg. Süt Ve Süt Ürünleri Ele Geçirildi

2 Temmuz Salı günü de Şahinbey’de bir işletmede yapılan denetim ve kontrollerde üretim standartlarına uymayan 1 ton 40 kg. süt ve süt ürünlerine imha edilmek üzere zabıtalarınca el konulmuştu.

Kaynak: BAHRİ UÇAR