Gaziantep FK’da transfer çalışmaları aralıksız devam ediyor. Transfer sezonunun başlamasından bu yana 5 transfer açıklayan Gaziantep FK, santrafor ve stoper mevkilerine transfer yapmak için de yoğun çaba harcıyor.

Süper Lig’in başlamasına çok az bir süre kalmasına rağmen stoper ve santrafor mevkilerine transfer yapamayan Gaziantep FK’da taraftarlar nasıl bir yol izleneceğini merak ediyor. Özellikle santrafor mevkiine kimin transfer edileceği konuşulurken, Gaziantep FK birçok oyuncu ile görüşmelerine devam ediyor.

GAZİANTEP FK MASADAN KALKTI

Pedro Henrique (2)-1

Gaziantep FK, China Super League'de Three Towns forması giyen 27 yaşındaki santrafor Pedro Henrique'yi kadrona katmak için yoğun çaba sarf ediyordu. Teknik Direktör Selçuk İnan’ın da bizzat istediği oyuncu için Gaziantep FK yönetimi masadan kalktı. Transfer iptal edildi.

BU PARAYA O OYUNCU ZOR

Pedro Henrique (1)

Gaziantep FK’nın masadan kalması ve oyuncu ve kulübüyle görüşmeleri sonlandırmasının nedeninin ise bonservis ve maaş talebi olduğu iddia edildi. Gaziantep FK, oyuncuyu kiralamak isterken oyuncunun kulübü ise oyuncuyu bonservisi ile satmak istiyor. Bunun yani sıra oyuncunun da yüksek maaş beklentisi ve maaşında indirime gitmemesi Gaziantep FK’nın masadan kalma sebepleri arasında gösteriliyor.

Kaynak: Mehmet Fener