Süper Lig'in 10. haftası Galatasaray - Beşiktaş derbisine ev sahipliği yapıyor. Her iki takım da geçen haftaki Avrupa maçlarını kazanarak motive oldu. Ligde bir maçla eksikle 4. sırada yer alan Beşiktaş, alacağı iki galibiyetle zirveye ulaşmayı hedeflerken, Galatasaray'ın da evinde liderliği kaybetmemek için tüm gücünü göstermesi bekleniyor...

Galatasaray Beşiktaş Maçı Canlı Izle! Şifresiz Bein Sports Gs Maçı Izle

GS - BJK MAÇI SAAT KAÇTA?

GS - BJK derbisi 28 Ekim Pazartesi akşamı oynanacak.

Rams Park'ta yapılacak. GS-BJK maçı saat 20.00'de başlayacak. Derbinin düdüğünü FIFA lisanslı hakem Arda Kardeşler çalacak. Kardeşler'in yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Süleyman Özay üstlenecek.

Karşılaşma Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.

GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI MUHTEMEL 11’LER

Galatasaray - Beşiktaş maçı muhtemel 11'leri şöyle:
 

  • Galatasaray: Muslera, Barış, Abdülkerim, Davinson, Kaan, Sara, Torreira, Yunus, Sallai, Icardi, Osimhen
  • Beşiktaş: Ersin, Masuaku, Emirhan, Uduokhai, Svensson, Ndour, Gedson, Rafa, Semih, Joao Mario, Immobile

Galatasaray Beşiktaş Maçı Canlı Izle! Şifresiz Bein Sports Gs Maçı Izle 2

GALATASARAY - BEŞİKTAŞ (GS MAÇI CANLI İZLE ŞİFRESİZ beIN SPORTS İZLE)

Galatasaray - Beşiktaş maçını canlı izle, şifresiz canlı izle, beIN Sports HD 1 izle, Lig TV izle, donmayan link, Galatasaray - Beşiktaş maç yayını bein sports 1 izle, bein 1 canlı izle, şifresiz izle, cam gibi yayın izle, hd link, naklen ve şifresiz yayın, internetten canlı izle, Galatasaray - BJK maçı canlı izle, bein sports şifresiz, bein sports canlı link, süper lig şifresiz, GS maçı izle, donmayan yayın

GALATASARAY BEŞİKTAŞ REKABETİ HAKKINDA

Galatasaray ile Beşiktaş, Süper Lig tarihinde 133. kez karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılı ekip, bu müsabaka tarihindeki galibiyet sayısında 50-39'luk bir avantaja sahip.

Süper Lig'de Beşiktaş'la oynadığı son iki maçı kazanan Galatasaray, Ocak 2013 ile Mayıs 2015 arasında 3+ kez mağlup ettiği 5 maçlık seri yakalamıştı.

Süper Lig'de Galatasaray ile oynadığı son yedi karşılaşmayı kazanamayan (1 beraberlik 6) Beşiktaş, son dört karşılaşmasında da mağlup oldu. Siyah Beyazlıların deplasmanda daha uzun galibiyet serisi elde ettiği tek dönem, Ekim 1963 ile Ekim 1972 arasındaki 10 maçlık dönemdi.

Bu sezon oynadığı dokuz Süper Lig maçında 25 puan toplayan Galatasaray (8G 18), üst düzey lig tarihinde 2023/24 sezonunda ilk 10 karşılaşmada 28 puana ulaşan tek sezonu yaşadı.

Süper Lig'de bu sezon Galatasaray (8G 1 B) ve Trabzonspor (2G 6 B) ile birlikte namağlup üç takımdan biri olan Beşiktaş (6G 2B), ilk dokuz maçını yenilgisiz geçtiği son sezonu 2016/17'de yaşadı (6G 3B).

Kaynak: Haber Merkezi