Gaziantep FK transfer sezonunun başlamasının ardından ilk süreçte sessiz ve temkinli adımlar atarken, son günlerde ise arka arkaya 2 transfer açıklaması yapmıştı. Gaziantep FK taraftarları da bu durumdan memnuniyetini dile getirirken, bazı mevkilere henüz transfer gerçekleştirilmemesi ise tepkilere sebep oldu. Gaziantep FK taraftarları santrafor ve stoper mevkilerindeki futbolcuların gönderilmesinin ardından henüz o mevkilere transfer yapılmaması durumundan rahatsızlığını dile getirdi.

DRAGUS TRABZONSPOR’A GİTMİŞTİ

Dragus

Trabzonspor, 2023-2024 sezonunda Gaziantep FK'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Standard Liege'de olan Denis Draguş ile 4 yıllık anlaşma sağladı. Draguş, imza töreninde Trabzonspor'a kupalar kazanmak istediğini belirtti.

GAZİANTEP FK TRABZONSPOR’UN O YILDIZINA TALİP OLDU

Fountas

Transferde gaza basarak taraftarları memnun etmek isteyen Gaziantep FK yönetimi boş kalan mevkilerine etkili transferler yapmak istiyor. Özellikle kanat rotasyonu için elinde yeteri kadar seçenek olmayan Teknik Direktör Selçuk İnan’ın bu konuda yönetimden transfer istediği iddia edildi. Gaziantep FK yönetiminin ise Trabzonspor’da forma şansı bulamayan ve kadroda düşünülmeyen 28 yaşındaki Yunan kanat oyuncusu Taxiarchis Fountas için talip olduğu iddia edildi.

Kaynak: Mehmet Fener