Gaziantep Futbol Kulübü taraftarları sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarda geçtiğimiz sezon Gaziantep FK ile adı geçen ve transferin gerçekleşmediği o ismi tekrar gündeme aldı.

GAZİANTEP FK 3 TRANSFER YAPTI

Gfk Transfer

Gaziantep FK, transfer sezonunun başlamasından bu yana 3 transfer açıklaması yaptı. Gaziantep Futbol Kulübü transfer sezonunun başladığı günden bu yana forvet orta saha ve kaleci olmak üzere 3 transfer açıklaması yaptı. Bunun yanı sıra bazı oyuncuları ile sözleşmesi bitti ve o oyuncular farklı takımlara gitti. Gaziantep FK, kiralık olarak bünyesinde bulundurduğu 1 oyuncuyu ise tekrar kiralık olarak kadrosuna katacak.

EMRE MOR, GEÇEN SEZON OLMAMIŞTI

Emre Mor (1)

Geçtiğimiz sezon Gaziantep FK ile adı anılan Emre Mor, birçok Gaziantep FK taraftarı tarafından tekrar gündeme getirildi. Geçtiğimiz sezon Gaziantep FK tarafından teklif yapılan Emre Mor transferi gerçekleşmemiş ve Fenerbahçe tarafından reddedilmişti.

EMRE MOR YİNE GÜNDEMDE

 Emre Mor (2)

Geçtiğimiz sezon ocak ayında gündeme gelen ve Fenerbahçe’nin Gaziantep FK için reddettiği Emre Mor transferi, Gaziantep FK taraftarları tarafından tekrar gündeme geldi. Jose Mourinho tarafından takımda düşünülmeyen isimler arasında yer alan Emre Mor, taraftarların ilgi odağına oturdu. Sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunan Gaziantep FK taraftarları Emre Mor gibi yetenekli bir oyuncunun Gaziantep FK’da farkını ortaya koyacağını ve takım için vazgeçilmez oyuncuların başında geleceğini dile getirdi.

İşte o paylaşımlar:

Paylaşımlar

Kaynak: Mehmet Fener