Galatasaray - Gaziantep Maçı: Hangi Kanalda, Tarihi ve Saati

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. Futbolseverler, bu önemli maçın tarihini, saatini ve hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. Sarı kırmızılılar, süper yıldızı Victor Osimhen'in ilk kez forma giydiği Rizespor maçını 5-0'lık net bir skorla kazanarak taraftarına güven vermişti. Peki, Galatasaray - Gaziantep FK maçı ne zaman oynanacak, saat kaçta ve hangi kanalda izlenebilecek?

Maçın Tarihi ve Saati

Galatasaray Gaziantep Fk Maci Ne Zaman Hangi Kanalda Saat Kacta-1

Galatasaray ile Gaziantep FK arasında oynanacak maç, 17 Eylül Salı günü saat 20.00'da başlayacak.

Karşılaşma, Bein Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Gaziantep FK, liglere verilen ara nedeniyle ertelenen Galatasaray maçı hazırlıklarına Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde başladı. 

Galatasaray, bu önemli maça ev sahipliği yapacak ve hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sürdürüyor.

Gaziantep FK Maç Hazırlıkları

Galatasaray Gaziantep Fk Maci Ne Zaman Hangi Kanalda Saat Kacta

Teknik Direktör Selçuk İnan yönetiminde saat 16:30'da gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat 25 dakika sürdü. Takımın yeni transferi Halil Dervişoğlu takımla birlikte ilk antrenmanına katıldı. Sivasspor karşılaşmasında forma giyen oyuncular, özel bir program dahilinde rejenerasyon çalışmaları yaparken, diğer futbolcular ısınma ve top kapma çalışmaları ile antrenmana başladı. Antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi.

Galatasaray'ın Maç Hazırlıkları

Gaziantep FK, 16 Eylül Pazartesi (yarın) günü yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayıp kampa girecek. Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında Gaziantep FK'yı ağırlayacak. Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılı ekip, antrenmanlarına Florya Metin Oktay Tesisleri'nde başladı. Dinamik ısınma ile başlayan idman, topa sahip olma çalışması ve ardından çift kale maçla sona erdi. Galatasaray, maç hazırlıklarını tamamlamak için son antrenmanını yarın saat 18.00'de yapacak.

Maçın Yayın Detayları

Galatasaray Gaziantep Fk Maci Ne Zaman Hangi Kanalda Saat Kacta-2

Futbolseverler, Galatasaray - Gaziantep FK maçını Bein Sports kanalından canlı olarak izleyebilecek. Mücadelenin 17 Eylül Salı günü saat 20.00'da başlayacağını hatırlatalım. Bu önemli maçı kaçırmamak için Bein Sports'u takip etmeyi unutmayın!

Kaynak: Haber Merkezi