Gaziantep FK, geçtiğimiz sezon son haftalarda gösterdiği yüksek performans ve bol gollü galibiyetlerle Süper Lig’de kalmayı başardı. Birçok taraftar bu durumdan rahatsızlık duyarken, yeni sezonda takımın daha iyi yerlerde olmasını arzu ediyor.

5 TRANSFER AÇIKLANDI

Tr-1

Gaziantep FK transfer sezonunun başladığı günden bu yana 5 transfer açıklamasında bulundu. Gaziantep Futbol Kulübü, başarılı hücum oyuncusu Eren Erdoğan ile 2+1 yıllık anlaşmaya vardı. Gaziantep Futbol Kulübüm, son olarak SM Caen forması giyen başarılı ön libero futbolcusu Quentin Daubin ile 2 yıllık anlaşmaya vardı. Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Zaglebie Lubin forması giyen Yunan Milli kaleci Sokratis Dioudis ile iki yıllık anlaşmaya vardı. Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Fransa Ligi takımlarından Paris FC forması giyen başarılı ön libero oyuncusu Cyril Mandouki ile 1 yıllık anlaşmaya vardı. Gaziantep Futbol Kulübü, İngiltere Premier Ligi takımlarından Brighton Albion forması giyen Dünyaca ünlü genç yıldız Kacper Kozlowski’nin transferi konusunda oyuncu ve kulübü ile anlaşmaya vardı.

O İSİM TEKRAR GELMEK İSTİYOR

G Th Aawu Xs A A W Gj T

Geçtiğimiz sezon Gaziantep FK’da forma giyen Ogün Özçiçek, tekrar Gaziantep FK forması giymek istiyor. Geçtiğimiz sezon Gaziantep FK' da kiralık olarak forma giyen Ogün, Malatyaspor’un ligden çekilmesiyle tekrar Gaziantep Fak ' ya dönmek için yöneticilere haber gönderdi. Malatyaspor’un bonservis beklentisine karşılık Gaziantep FK yine kiralayacak.

Kaynak: Mehmet Fener