Gaziantep AK Parti İl Binasında gerçekleşen toplantıya AK Parti  İl Başkanı Murat Çetin, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Derya Bakbak ve Bünyamin Bozgeyik, Gaziantep Büyükşehir  Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti  İl Başkanı Murat Çetin ve AK Parti İlçe Başkanları katıldı.

bakan2

AK Parti il binasında yoğun bir ilgi ile karşılaşan Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş partililerin yanı sıra özellikle kadınlar tarafından maniler ve zılgıtlarla karşılandı.

Teşkilat hakkında bilgi veren AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin ‘’Karşınızda Cumhurbaşkanımızın yeniden seçilmesinde büyük rol oynayan Gaziantep teşkilatımız. Yerel seçimlerde onda on yaparak Cumhurbaşkanımızı gururlandıracağız’’ ifadelerini kullandı

bakan1

ZILGITLAR BAKAN İÇİN

Bakan Göktaş ziyaretteki ilgiden memnuniyetini belirterek ‘’ Ne güzel, ne canlı bir örgüt Gaziantep örgütü. Coşkunuza, desteğinize çok teşekkür ederim’’ ifadelerini kullandı. Konuşması sürekli zılgıt ve manilerle bölünen Bakan Göktaş gülerek ‘’ Akşam olmasan konuşmamı bitiremeyeceğim galiba’’ diyerek salondaki herkesi güldürdü.

bakan3

Mehmet Fener