Hükümetin İçişleri Bakanı'nı ataması heyecanla bekleniyor. Gündemde İçişleri Bakanının değişip değişmeyeceği sorusu var. Yeni İçişleri Bakanı'nın kim olacağına dair tahminler ve spekülasyonlar devam ederken, yakın zamanda resmi açıklamanın yapılması bekleniyor. Vatandaşlar İçişleri Bakanı değişti mi, değişecek mi diye merak ediyor. Peki Ali Yerlikaya istifa etti mi, Ali Yerlikaya istifa edecek mi? İşte detaylar...

ALİ YERLİKAYA İSTİFA ETTİ Mİ?

Erdoğan'ın açıklamalarının ardından İçişleri Bakanının bakanlıklar arasında değişip değişmeyeceği sorusu akıllarda kaldı. Olası kabine değişiklikleri sadece İçişleri Bakanı ile sınırlı olmayabilir. İçişleri bakanının değişeceği yönündeki söylentiler Ankara kulislerinde hızla yayılmaya devam ediyor.

Son dönemde İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın istifasını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunduğu iddiaları siyasetin ve kamuoyunun gündemini meşgul ediyor. Bu iddialara ilişkin henüz hükümetten herhangi bir doğrulama ya da yalanlama gelmedi. Ali Yerlikaya'nın istifasına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Yerlikaya görevine devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi