Türk sinemasının efsane isimlerinden Aydemir Akbaş, bir süredir kanserle mücadelesini sürdürürken, son olarak yoğun bakıma kaldırıldı ve entübe edildiği bildirildi. Bu üzücü haberi, Akbaş’ın yakın dostu İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından duyurdu. Ünlü oyuncunun sağlık durumu, sevenleri tarafından yakından takip ediliyor.

Aydemir Akbaş Yoğun Bakımda

Aydemir Akbas Oldu Mu Son Dakika Ibrahim Tatlisesin Aciklamalari

Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncularından biri olan 88 yaşındaki Aydemir Akbaş, geçtiğimiz günlerde yoğun bakıma kaldırıldı. İbrahim Tatlıses’in açıklamasına göre, Akbaş’ın entübe edilmesi gerekti ve durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Tatlıses, sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajda, “45 yıllık değerli dostum, değerli ağabeyim Aydemir Akbaş şu anda yoğun bakımda... Siz değerli sevenlerimden Aydoşuma dua bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Kanserle Mücadele: Bir Kez Daha

Aydemir Akbas Oldu Mu Son Dakika Ibrahim Tatlisesin Aciklamalari 1-1

Aydemir Akbaş, daha önce gırtlak kanseriyle olan mücadelesini başarıyla tamamlamıştı. Ancak, geçtiğimiz yılın Ocak ayında sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımda, yeniden kansere yakalandığını duyurmuştu. Akbaş, bu paylaşımında, "Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım" diyerek sevenlerini bilgilendirmişti.

İbrahim Tatlıses'in Destek Mesajı

Aydemir Akbas Oldu Mu Son Dakika Ibrahim Tatlisesin Aciklamalari 3

Aydemir Akbaş’ın entübe edildiği haberi, özellikle sanat camiasında büyük üzüntü yarattı. İbrahim Tatlıses, yıllara dayanan dostluklarını vurgulayan duygusal bir mesajla Akbaş’ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Tatlıses, paylaşımında 45 yıllık dostluğuna dikkat çekerek, sevenlerinden dualarını esirgememelerini istedi. Bu çağrı, sosyal medyada geniş bir yankı uyandırdı ve birçok ünlü isim de Akbaş için destek mesajları paylaştı.

Sonuç olarak Aydemir Akbaş’ın durumu ciddiyetini korurken, sevenleri ve yakınları ünlü oyuncunun bir kez daha bu zorlu süreci atlatacağına inanıyor. Usta oyuncunun tedavi süreciyle ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor ve kamuoyuna bilgi verilmeye devam ediliyor.

Kaynak: Haber Merkezi