Atv'den şaşırtan final kararı! Tarih belli oldu Atv'den şaşırtan final kararı! Tarih belli oldu

Aşka Düşman, Tuzak, Yargı, Canım Annem, Kadere Karşı, Kırmızı Oda, Annenin Sırrıdır Çocuk, Doğduğun Ev Kaderindir, Kızım ve Maral: En Güzel Hikayem dizileri ile reyting rekorları kıran TV8, sevilen Survivor, MasterChef Türkiye, O Ses Türkiye, Zuhal Topal’la Yemekteyiz, Pişir De Görelim, Doya Doya Moda, İşte Gelin İşte Kaynana, Cevap Ver Türkiye, Çarkıfelek, 2. Sayfa, 8’de Sağlık, Ali Yeşilırmak ve Dostları, Gençlik Rüzgarı, Gazete Magazin, Türkiye’nin Doktorları, Bir Yemek Olsan, 10 Yaş Genç, Demet ve Jess’le Gel Konuşalık, Aramızda Kalmasın, Survivor Panorama, Survivor Ekstra ve Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular ile de başarısına başarı katıyor. Günün her saati, istediğiniz her yerden canlı izleyebileceğiniz TV8'in canlı yayın linki ve yayın akışı haberimizde...

TV8, 22 Şubat 1999 tarihinde Mehmet Nazif Günal tarafından kuruldu. MNG Medya Grubu bünyesinde yayınlarına başlayan kanal, 2013 yılında Acun Ilıcalı tarafından satın alındı ve Acun Medya bünyesine geçiş yaptı. Bu geçişle birlikte kanalın yayın teması başta olmak üzere büyük bir değişikliğe gidildi.

Siyaset ve haber tamalı televizyon kanalı olarak yayın hayatına başlayan Tv8, 2013 yılında Acun Ilıcalı'nın kontrolü altına geçmesiyle birlikte yayın türünü de değiştirdi. Haber ve siyasete kanalında yer vermeyen Ilıcalı, kanalın logosundan, teknik ekibine, teknik ekibinden programına kadar komple değişikliğe giderek yeni bir başlangıç yaptı. Bu değişimin ardından Türkiye yapım hakları Ilıcalı'nın elinde bulunan Survivor, O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz gibi Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programları da birer birer kanala transfer olmaya başladı.

Bu transferlerle eğlence temalı yayın içeriğine geçiş yapan kanalda daha önce yayınlanan TV8 Ana Haber, Haber Aktif ve Telegol programları yayından kaldırıldı. Bir süre sonra kanalın eski çalışanlarıyla da yolları ayıran Ilıcalı, 2014 yılından itibaren Acun Medya'da ki tüm programları TV8'e taşıdı. Bu ciddi değişimler devamında başarıya dönüştü.

Hiçbir zaman dizi, haber ve spor programı yayınlamayacağını açıklayan Acun Ilcalı bu kararından bir süre sonra vazgeçti ve başrollerini Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız'ın paylaştığı 'Kızım' dizisini yayınlandı. 34 bölüm yayınlanan dizi 31 Mayıs 2019 tarihinde final yaptı.

Kızım dizisinin ardından bir dizi girişiminde daha bulunan Acun Ilıcalı, Star TV'nin yayından kaldırdığı Jet Sosyete dizisinin transfer etti. Senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı dizi 39. bölümünün ardından dijital platformda yayınlanma kararı aldı ve tv ekranlarına veda etti.

Bunun yanında, O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz ve Survivor TV8 yayın akışı listesinde yerini korumaya devam etmektedir.

TV8, günümüzde de yarışma programları, magazin programları, talk show'lar, reality show'lar ve yemek programları gibi farklı kategorilerde yayın yapmaktadır. Kanalın, özellikle genç izleyicilerin ilgisini çeken programları ve sosyal medyadaki etkisi, TV8'i Türkiye'nin önde gelen televizyon kanallarından biri haline getirmiştir.

Tv8 canlı yayın sayfasına internet sitemiz üzerinden kolayca erişim sağlayabilir, kanalın yayınlarını anbean takip edebilirsiniz.

TV8 PROGRAMLARI

TV8 DİZİLERİ


TV8 CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.


Editör: Mehmet FENER