Korkma Ben Yanındayım, Kızıl Goncalar, Gaddar, Şahane Hayatım, Kirli Sepeti, Hudutsuz Sevda ve Yabani dizileri ile reyting rekorları kıran Now TV, sevilen

Sahrap Soysal ile Ramazan Sofrası, Fatih Savaş ile Sahur Sohbetleri, Fatih Savaş ile Ramazan Sohbetleri, Memet Özer ile Mutfakta, En Hamarat Benim, Çağla ile Yeni Bir Gün, Orta Sayfa, Ekonomi Arası, Kamera Arkası, Fatih Savaş ile Sabah Sohbetleri ve Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi ile de başarısına başarı katıyor. Günün her saati, istediğiniz her yerden canlı izleyebileceğiniz Now TV’nin canlı yayın linki ve yayın akışı haberimizde...

NOW, eski adıyla 'FOX' The Walt Disney Company'nin Amerika merkezli olarak kurduğu FOX TV, Disney'in isim hakkını kullanım süresinin dolmasıyla birlikte, isim değişikliğine gitmiş ve 12 Şubat 2024 itibarıyla NOW adını almıştır. Kanal, 24 Şubat 2007 tarihinde kurulmuş ve o zamandan beri Türk izleyicilerine hizmet vermektedir.

FOX TV, Türkiye'de yayın yapan ilk ulusal yabancı televizyon kanalı olma özelliğine sahiptir. Kanal, popüler programlar olan Smackdown ve Raw'ı yayınlamaya başlayarak büyük ilgi görmüştür.

19 Mayıs 2009'da FOX, çalışan kadrosunda değişiklik yapmış ve jeneriklerinde, grafiklerinde değişiklikler yapmıştır. Ayrıca, 2010 yılında İtalya Serie A futbol ligi yayın haklarını satın almış ancak sınırlı sayıda maçı yayınlamıştır.

Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar hamlesi Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar hamlesi

2013 yılında kanalın yönetimi 21st Century Fox'a devredilmiş, ardından 2019'da tüm yayın hakları The Walt Disney Company'ye geçmiştir.

FOX TV ile eş zamanlı olarak yayın yapan FOX HD kanalı ise 1 Temmuz 2012'de kurulmuştur. Diğer kanaldan farklı olarak, yayınlar yüksek çözünürlükte aktarılmaktadır ve Türksat 4A uydusu üzerinde yayın yapmaktadır. Ayrıca D-Smart, KabloTV, Digiturk ve Turkcell TV+ gibi platformlarda da yer almaktadır.

Haber bültenleriyle öne çıkan FOX TV'nin Haber Genel Yayın Yönetmenliğini Doğan Şentürk yapmaktadır. Hafta içi 'Çalar Saat' programını İlker Karagöz sunarken, hafta sonları ise 'Ezgi Gözeger' sunmaktadır. Hafta içi 'Fox Ana Haber'i Selçuk Tepeli sunmaktadır. Hafta sonları ise 'Gülbin Tosun' tarafından sunulmaktadır.

NOW TV PROGRAMLARI

NOW TV DİZİLERİ


NOW TV CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.


Editör: Mehmet FENER