Türkiye bu Pazar sandık başına gidiyor. 31 Mart yerel seçimlerine 4 gün kala açıklama yapan Menzil Cemaati, Cumhur İttifakı'nı destekleyeceklerini duyurdu.

Menzil Cemaati, 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili bir açıklama yayınladı.

Semerkand Vakfı, Beşir Vakfı, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD), Gençlik Eğitim ve Kültür Konfederasyonu'nun (GENÇ-KON) logosunun bulunduğu açıklamada Menzil Cemaati, Cumhur İttifakı'na desteğini duyurdu.

Fatma Şahin’in Yeni Danışmanı Belli Oldu! Fatma Şahin’in Yeni Danışmanı Belli Oldu!

Cumhur İttifakı'na desteğini açıklayan Menzil Cemaati, yayınladığı açıklamada şu ifadelerde bulunuldu:

"Geçtiğimiz Temmuz ayında ahirete irtihal eden Hâdimü'l Müslimin Şeyh Seyyid Abdulbaki Elhüseyni (kuddise sirruhu) hazretleri ömrünü ilim ve irşad hizmetleriyle geçirmiş, hayatı boyunca haktan yana olmuş, müminlerin birlik-beraberliği için gayret göstermiştir. Özellikle son 20 yılda tüm kritik süreçlerde kararlı bir şekilde ümmetin ve milletin menfaatlerinin yanında durmuştur.

Onun meşrebini sürdüren, onun yolundan gidenler olarak geçmişteki duruşumuzu koruduğumuzu, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakını desteklediğimizi ifade ediyoruz. Seçimlerin ümmetin menfaati doğrultusunda hayırlara vesile olması Allah Teala'dan niyazımızdır."

Kaynak: HABER7